- Vezetékes FEJhallgatók
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fujifilm X
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 3D nyomtatás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
Nekem Div3-ban egész jól ment az első 6 meccsig, minek utána képbe került a Div2-be jutás (7 pont kellett volna), azt még a bentmaradás se lett meg olyan szinten kezdett szopatni.
Állatorvosi ló meccs: [link]
Csak a kapott gólokról:
Itt a bal szélen lévő üres területbe akartam tenni a labdát, narancssárgáig felnyomtam, ennek ellenére gyök kettővel rúgta el, hogy az ellenfél játékosáig guruljon csak:
Ez még hagyján, rosszul passzolt, van ilyen, visszaszereztem, megnyomtam teljes erővel a szöktetést, megint belerúgta az emberbe (pedig az irányzék nem oda mutatott), de hiába rúgtam teljes erővel, sípcsonttal úgy vette le az ellenfél hogy fél méterre se pattant el a labda:
Aztán meg Haaland úgy rúg gólt az ötös sarkáról mintha távolugrana, még a támaszkodó lába is a levegőben van. Nálam még az középről is sokszor mellé rúgja úgy hogy senki nem zavarja itt meg ilyen lehetetlen testhelyzetből kirúgja a hosszút.
Másik gólnál meg Marquinhos nem csinál semmit,se kontakt, se szerelés, elszalad az ember előtt hiába húzom, nyomom más irányba:
Újabb gól előtt szintén elérhetné a labdát (csak ugyanakkorát kellene lépnie mint amekkorát előtte lépett), de se közbelépés, se kontakt, Son úgy veszi át a labdát, mintha a védő ott se lenne:
Aztán ez a majom Kahn a saját kapujába üti a labdát, pedig a bal kezére jön, a lövés ahonnét egyszerűbb kifele ütni...
Végül a hab a tortán, leszerelem az ellenfelet, az AI jön a saját játékosommal és leszerel engem úgy, hogy egyben le is készíti lövésre az ellenfélnek
Div3-ban éreztem először, hogy a többségnek van fogalma arról, hogy mi a labda, kiesve a div4-be 6 meccs alatt visszajutottam megint. Azért tudtam hirtelen ennyit játszani, mert 6-ból 4 meccsen gyorsan 3-4-5-6 sima lett és kilépett az ellenfél.
Így nem tudom ennek mi értelme, hogy jojózik az ember a bohócliga meg az agyon szkriptelt cirkusz közt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- OpenWRT topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest