Hirdetés
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Egy kritikus technológiában nem ért egyet a TSMC és a Samsung az Intellel
- Mégis van lekvár a Donut Lab szilárdtest fánkjában?
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Esportra szánja ezt a gamepadot a GameSir
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
Az a vicc, hogy tényleg csak és kizárolag ennyit kellene tennie a FIFA-nak. Egy élvezhető játékmenetet letenni. Bár ez szubjektív, hogy kinek mi az élvezhető/szórakoztató, és az EA úgy döntött, inkább az árkádosabb vonalon fognak mozogni.
Másfelől az olyan játékosnak mint én, elég annyi, amennyit a PES nyújt. Mert Én a realisztika miatt játszom vele, ami a fizikába jelentkezik, nem pedig a mezekbe vagy a címerekbe.
Augusztus végén fogják ELMÉLETILEG bemutatni a NextGen játékmenetet. Csak redditen olvasgattam, semmi hivatalos, de elméletileg amit láttunk az valami "skálázott cross-platform" játék volt. Nem tudom ez mit jelent, nem értek hozzá. 😀 De egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy azt kapom PS5-ön amit láttam a Trailerben. Aztán lehet pofára esek, de kivárom. Fifát csak a legnagyobb elkeseredésemben fogok vásárolni... :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Update 02.23. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Egyedi ékszerdobozka
- Használt Bonsen VS1900 vákuumos fóliahegesztő
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD Digital konzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest