Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
runner 125
nagyúr
válasz
automi88
üzenetére
Jaja, 1005HA-H fejlesztve kicsit.
A billentyűzetet átvették a nagytesó 1201N-től, illetve a valamivel gyorsabb proci és talán picivel jobb akksival jobb.
A ház szvsz egy az egyben ugyanaz, bár kerestem róla képeket, nekem gyanús, h ez vastagabb mint az előd.

..de még nem tudtak leszokni a zongoralakkról, jájjjjjj

-
montero7
csendes tag
válasz
automi88
üzenetére
Szia!
Én 1005-t vettem. Nem bántam meg, egyedül ami zavar, hogy minden ujjlenyomat meglátszik rajta. Fehéret - bármelyiket is veszed - nem ajánlok, láttam saturn-ba + 1-2 helyen még, hogy a sok paraszt fogdossa stb, és konkrétan koszos volt az egész. Szép, meg gizda, meg minden, de nagyon kényes.
a WHIxxx dolgok csak a szinkód, azzal az egyel ne foglalkozz, azt úgyis látod a képen - boltban.

-
Jano_023
őstag
válasz
automi88
üzenetére
Szia,
Nos nekem nem 9 cellás aksim van csak 3 cellás és nekem 3,5 órát bír, powersaveing módban, netezés mellet.
Ha fontos neked az aksi idő akkor azt ajánlom min. 6 vagy 9 cellás aksival vedd. Később nehezebb kicserélni, ugyanis az aksik nagyon drágák hozzá nem tudom miért.
Ja és még valami, ha csak alap dolgokra kell akkor lehet hogy egy alap Linuxos oprendszerrel még többet ki tudsz sajtolni belőle, bár ebben nem vagyok biztos nekem is XPm van. Remélem segítettünk. Nem fogod megbánni ha megveszed. -
Andris_2
aktív tag
válasz
automi88
üzenetére
Helló!
Nekem az Xp-s 1005HA-H van, hivatalosan asszem 10,5 óra az akksi idő, szerintem ez a legjobb most a piacon.
Én még nem mértem le, hogy pontosan mennyi, illetve nyilván a használattól is függ a dolog.
Szerintem átlagos használat mellett és ha mondjuk azért nincs reggeltől estig bekapcsolva, akkor 1-2 napot simán kibír.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- i5 7gen HP 250 G6 laptop dedikált GPU-val!
- Dell Latitude 3180 11,6" laptop
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Beats Solo 4 vezeték nélküli fejhallgató, bontatlan.
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest