- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Tchoepi
tag
Köszönöm, mindezt már végig próbáltam, nulla hatásfokkal. A kártya más lapban ment jól. Közben bepróbáltam egy GeF2GTS-t is, az ment, de állandóan fagyott. Végül egy Ati Radeonnal (7000) úgy tűnik megoldódott a probléma - ezzel nem tudom úgy elb***ni a bios beállításokat, hogy ne menjen hiba nélkül. Hogy miért pont ezt komálja és a többit nem, örök titok marad.
Minden esetre köszönöm a segítő szándékot.
Ciao
Tchoepi -
Tchoepi
tag
Úgy tünik egyedül én járok ide vissza. Köszi a seggíccséget :()
Tchoepi -
Tchoepi
tag
Ennyire nincs lövésetek sem?
-
Tchoepi
tag
Hello!
Segitsegre lenne szuksegem. Vettem egy fentebb emlitett lapot es beletettem a mar meglevo (masik gepben korrektul mukodo) G550-et. XP pro install lemegy, display properties-ben videokartya helyen vmi furcsasag (VGASave), resources-ben egy csomo utkozest jelez. G550 driver install (tobbfele: MS, Matrox, WHQL, Latest beta) utan minden jonak tunik, az eg kek, a madarak csiripelnek, minden o.k. ... az elso restartig. A gep innentol kezdve csak safe modban indul, egzebkent leall boot kozben, nagyjabol a welcome felirat elott, fekete kepernyo, zero aktivitas. Probaltam mar a sis gart driverrel (1.09), anelkul, fejen allva, imadkozva, de sehogy nem tudtam mukodesre birni. Ha van valakinek otlete, ne adj isten tapasztalata, kerem ne fojtsa magaba.
Elore is koszonok minden segitseget, C ya stock
Tchoepi
Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nintendo Switch 2
- NBA és kosárlabda topic
- SSD kibeszélő
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- További aktív témák...
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest