- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
Aktív témák
-
toeri
aktív tag
válasz
Mista Boller #54 üzenetére
OFF Nem igaz. Indokolt. Azért az, mert nem ''egy bizonyos ember segítsége fosztóképzővel'', hanem általánosan ''mindenféle emberi segítség nélkül''. (Hiszen definíció, nem pedig konkrét esetre tett kijelentés.) Az viszont már többes szám.
Ui. Eredeti mondat, nem én költöttem. (Orosz atomerőművi szakszöveg, ami megragadt bennem. További reklamáció helye: Csernobil.) :DD ON? -
toeri
aktív tag
OFF Amúgy azóta sikerült mégis abszolválni a jócselekedet, ergo ezt meghagyom másnak. (Ha nem így tennék a genyóság lenne, hiszen minden földi halandónak kell a sikerélmény és a tudat, hogy jót cselekedhetett másokkal.) :DDD ON?
-
toeri
aktív tag
válasz
localhost #18 üzenetére
Őőőő... csak félig. :D
OFF
Én igazán mindent elkövettem, de a HP Vectra nem vette be az új vinyót.
(Többféleképpen felismerte az eszközöket, de egyszerre a hármat /régiHDD-régiCD-újHDD/ sehogy! Végigpróbáltam 3 kábellel, az összes topológiával, de nem. Arra kell gondoljak, hogy a gép 70W-os(!!!) tápegysége már nem bír el újabb 8W-ot, ami Seagate Barracuda/80GB max. fogyasztása. S amit valszeg. induláskor akar felvenni.) :(
ON? -
toeri
aktív tag
Nekem is volt fenn (OCWB-s) és jól ment. Azután se tuning miatt cseréltem le a deszkát, hanem USB 2.0 miatt.
Amúgy a legjobb az lenne, ha full Linuxos lenne a gép... :))
Ami pedig a beírást illeti, ha nem indul el a gép, akkor nincs net, ha nincs net, nincs PH, ha nincs PH, nincs topic. :DD
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Gombász topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Diablo IV
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Garmin Forerunner 205/305 töltő / dokkoló
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest