- Kompakt vízhűtés
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
toeri
aktív tag
válasz
Mista Boller #54 üzenetére
OFF Nem igaz. Indokolt. Azért az, mert nem ''egy bizonyos ember segítsége fosztóképzővel'', hanem általánosan ''mindenféle emberi segítség nélkül''. (Hiszen definíció, nem pedig konkrét esetre tett kijelentés.) Az viszont már többes szám.
Ui. Eredeti mondat, nem én költöttem. (Orosz atomerőművi szakszöveg, ami megragadt bennem. További reklamáció helye: Csernobil.) :DD ON? -
toeri
aktív tag
OFF Amúgy azóta sikerült mégis abszolválni a jócselekedet, ergo ezt meghagyom másnak. (Ha nem így tennék a genyóság lenne, hiszen minden földi halandónak kell a sikerélmény és a tudat, hogy jót cselekedhetett másokkal.) :DDD ON?
-
toeri
aktív tag
válasz
localhost #18 üzenetére
Őőőő... csak félig. :D
OFF
Én igazán mindent elkövettem, de a HP Vectra nem vette be az új vinyót.
(Többféleképpen felismerte az eszközöket, de egyszerre a hármat /régiHDD-régiCD-újHDD/ sehogy! Végigpróbáltam 3 kábellel, az összes topológiával, de nem. Arra kell gondoljak, hogy a gép 70W-os(!!!) tápegysége már nem bír el újabb 8W-ot, ami Seagate Barracuda/80GB max. fogyasztása. S amit valszeg. induláskor akar felvenni.) :(
ON? -
toeri
aktív tag
Nekem is volt fenn (OCWB-s) és jól ment. Azután se tuning miatt cseréltem le a deszkát, hanem USB 2.0 miatt.
Amúgy a legjobb az lenne, ha full Linuxos lenne a gép... :))
Ami pedig a beírást illeti, ha nem indul el a gép, akkor nincs net, ha nincs net, nincs PH, ha nincs PH, nincs topic. :DD
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kompakt vízhűtés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Magisk
- Ingatlanos topic!
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest