- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Monitor hiba topik
- Milyen videókártyát?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
behappy
aktív tag
huhh!...falbacsapodas ezerrel...alig birtam vegigolvasni. :))
-
soctavia
tag
topic = :D
-
Matr x
aktív tag
már nem is lehet erre mit mondani. a haver biost frissít a k7s5a-ban, elcseszi. szalad a másikhoz. neki is olyan van. abból biosrom kivesz, át a másikba, gép bekapcsol. biosrom kivesz, rosszat be. biost frissít, cmos clear. utána minden, mint előtte.
-
iwu
addikt
jajjj, erről jut eszembe...
''hüjének lenni alanyi jog, ne bántsunk azé senkit, hogy él ezzel a jogáwal''
pápá! -
Boss
csendes tag
nyihhhhhhhaha:)
Tanulhatna tőletek a parlament, ennyi agyament marhaság láttán még mindíg a segítőkészség dominál.
KonfigÚr egy hejjes antigyógyszerész fiatalember lehet:P -
iwu
addikt
tehát van a tévé az irógép meg a doboz....melyikben wan a bijosz?és akkor most miii waannn????
végigolvastam a topicot...eszembe jutott egy kiváló magyar sláger (ha walakinek megvan mp3ban, elküldhetné ((egy leírással, hogy mi ismeri fel az mp3mat:) )) )...árral szemben : sírjak wagy nevessek!!!
üdw mindenkinek! -
wassermann
addikt
Asszem ez a ''topic'' egy jó példa, hogy fújjunk vigyorogva szappanbuborékokat
egy fórumon mások felbőszült képébe kb. 10 centiről - asszem finom maradtam.
De jó Annak akinek ennyi ideje van! -
gesuz
senior tag
Egyébként nszerintem csak szivat:(
-
anachron
csendes tag
hajjjaj, faj a szemem meg a rekeszizmom :DD
-
VladimirR
nagyúr
Lehet valahogy K7S5A-ban feszt emelni, mert a TuningBIOS nem hagyja?
-
steveetm
őstag
Hali!
Én találtam egy képet KonfigÚr ról miközben tuningol ;)
[L]http://unix.rulez.org/~calver/pictures/HP_Gabon.jpg[/L]
Üdv.: steveetm -
AND1
őstag
Uh....érdekes dolgok vannak itten leirva :))
Biosfrissités
Bootlemez...stb
:)
1:Ilyenkor szoktam aszondani :) hogy akinek ez nem megy, vegyen olyan deszkát amin van live update, bios letölt ->.lemez->boot lemezről...2perc az egész.
2:Ha meg nincs pénz ''drágább'' (ami nem mindig jobb) alaplapra és van ilyen ''gond'' akkor tessék kérdezősködni az ismerősök között és ha nagyon nem megy akkor topicot nyitni PH.-n :) -> hisz ezek uátn már tényleg azért vagyunk hogy segitsünk!!! De mint mondtam elötte érdemes tájékozódni...szakszavak,eljárás,téma,stb.
Csak ennyit akartam
|Peace|
Bye -
Gitros
aktív tag
Gyerekek! Honap lesz a temetésem. Mindenkit szeretettel várok! Belépő: 1 db bootlemez!
KonfigÚr: Gyere Te is! Csak kölcsön adja valaki...
Uff Gitros voltam...
Mindenkinek jó hétvégét. Én nem bírom tovább. :O -
ödönke
aktív tag
haj haj haj :)
konfigúr tanácsolom hívd el valami haverodat segíteni, aki ért is a bios frissítéshez, mert beáthatalan következménye lehet ennek a próbálkozásodnak (-:< -
Mista Boller
tag
UltraOFF:
Lehet, hogy igazad van, a nyelvtani reszt soha nem vagtam 100%-osan. De teny, hogy igy senki nem beszel max az atomeromuvek dolgozoi:) Csernobillal kapcsolatban pedig ez lenne az utolso kifogasolok, nyugodtan beszeljenek, ahogy nekik jol esik:) Btw, par napja az a hir jarta, hogy megint kuldott egy jo adag radioaktiv cuccost a legkorbe. Ez csak pletyka, de szivbol remelem, hogy nem igaz... Kapnek itt hirtelen egy szep adagot a jobol :) ): ECS tuningBIOS jo. Nekem is ilyen, ugyhogy rossz nem lehet. :D -
Gitros
aktív tag
válasz
Bálintosz #27 üzenetére
KonfigÚr:
itt páran úgy gondolják, hogy neked nem kéne még tuningolnod, lévén előbb a programok lelkivilágával kellene ismerkedni picit. Ámbátor ha olyan kedves vagy az emberekkel mint ödönkével lehet, hogy a pajtásodtól kell megkérdezni az oviban a tuningfogásokat!
Egyébiránt szerintem sokkal egyszerűbb lett volna a topic elején úgy kezdeni, hogy pl. srácok! semmit nem értek a BIOS frissítéshez, ezért ha valaki szájbarágós módon leírná, hogy...
Kvázi ez nekem szimpatikusabb megoldás lett volna.
De ha már belekezdtem, nesze:
1. Csinálj egy bootlemezt! (tudod hogy kell? ha nem, szólj leírom azt is!)
2. fogod azt a k... bin file-t és másold rá a lemezre (ha nincs rajta elég hely, akkor csinálj!)
3. az ecs honlapról töltsd le a flash.exe-t (srácok asszem ez az AMI író ugye?!)
4. másold rá a lemezre!
5. boot-old be a gépet a floppy-ról!
6. írd be, hogy ''flash binfileneve.bin'' ENTER
7. remélem a többit már megoldod magadtól is... de ha nem! kérdezz! elmeséljük azt is!
Uff Gitros voltam... -
toeri
aktív tag
válasz
Mista Boller #54 üzenetére
OFF Nem igaz. Indokolt. Azért az, mert nem ''egy bizonyos ember segítsége fosztóképzővel'', hanem általánosan ''mindenféle emberi segítség nélkül''. (Hiszen definíció, nem pedig konkrét esetre tett kijelentés.) Az viszont már többes szám.
Ui. Eredeti mondat, nem én költöttem. (Orosz atomerőművi szakszöveg, ami megragadt bennem. További reklamáció helye: Csernobil.) :DD ON? -
toeri
aktív tag
OFF Amúgy azóta sikerült mégis abszolválni a jócselekedet, ergo ezt meghagyom másnak. (Ha nem így tennék a genyóság lenne, hiszen minden földi halandónak kell a sikerélmény és a tudat, hogy jót cselekedhetett másokkal.) :DDD ON?
-
Bálintosz
senior tag
Most meghúztam a procit a CPUCool segítségével 1.62 Ghz-re! Szupi nagyon, csak az a baj hogy ha kikapcsolom a gépem és aztán be megint visszaesik!
Hogy lehetne elmenteni az 1.62 Ghz-et?
Előre is köszi! -
hungeek
senior tag
szerintem le kéne zárni a topikot mielőtt eldurvul a helyzet....
még pár beszólás és ámokfutásba kezdek :))) -
Bálintosz
senior tag
Egyébként az új pc guru fórum jobblett mint ennél, és a hardwirednél is!!!
[L]http://www.pcguru.hu[/L] -
Bálintosz
senior tag
Egyébként köszi az OFF-ot és a bókokat! ;];];]
-
hungeek
senior tag
megvan az új DJ :))
-
hungeek
senior tag
nemtom hogy most legyek ideges vagy nevessek :)
-
hungeek
senior tag
válasz
Bálintosz #21 üzenetére
EMBER!
Söprés el az ECS honlapjára és ott minden le van írva!!!
Jah és még mielőtt lenne egy új topic hogy: ''AMI vagy Award BIOS van a K7S5A-ban'' előrebocsátom hogy AMI. Tehát azt olvasd el..... minden le van szépen írva....
és hogy válaszoljak a kérdésedre:
a ROM file-t nem is fogod csomagoló progikkal felismerni mivel a ROM file maga a BIOS file! Most mondanám hogy csináld win alatt a bios fresh-t de nem találtam wines ami bios telepítőt, csak awardosat..... -
ödönke
aktív tag
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ fogjatok le :(( ;]
-
Bálintosz
senior tag
Melyik progi tudja olvasni a ROM filéket? Fenn van a WinZip, a WinRar, de semelyik se tudja a ROM filét felismörni!
Köszönöm! -
toeri
aktív tag
válasz
localhost #18 üzenetére
Őőőő... csak félig. :D
OFF
Én igazán mindent elkövettem, de a HP Vectra nem vette be az új vinyót.
(Többféleképpen felismerte az eszközöket, de egyszerre a hármat /régiHDD-régiCD-újHDD/ sehogy! Végigpróbáltam 3 kábellel, az összes topológiával, de nem. Arra kell gondoljak, hogy a gép 70W-os(!!!) tápegysége már nem bír el újabb 8W-ot, ami Seagate Barracuda/80GB max. fogyasztása. S amit valszeg. induláskor akar felvenni.) :(
ON? -
toeri
aktív tag
Nekem is volt fenn (OCWB-s) és jól ment. Azután se tuning miatt cseréltem le a deszkát, hanem USB 2.0 miatt.
Amúgy a legjobb az lenne, ha full Linuxos lenne a gép... :))
Ami pedig a beírást illeti, ha nem indul el a gép, akkor nincs net, ha nincs net, nincs PH, ha nincs PH, nincs topic. :DD -
bélanéni
őstag
Asszem még 20-30 lépés vissza van a Tuning BIOS felrakásáig... :)
Konfig Úr inkább cseréld le a lapodat ECS L7S7A2-re, 200MHz-ig 1MHz-es lépésekben lehet állítani az FSB-t, alapból tuning BIOS-al szállítja a gyártó. 5-10e forintból megúszod a cserét. -
divot
veterán
Komolyra fordítva a szót: nekem fönnvan egy ilyen KonfigÚr által hőn áhított tuningbios, de nem sok hasznát vettem, sőt.
Először is a K7S5A lapot olyan nagyon finoman nem lehet piszkálni, van 138, 142, 148, 150 FSB, afölött már nem igazán mozdul. Nálam a Palomino magos 1700+ egyetlen alkalommal indult el 150-en, de 148-on stabil. Vcore-t nem lehet állítani, tehát ezzel kell beérni, csak akkor a hangkártya makacskodik, mert a pci frekvenciája is emelkedik ugye.
Ráadásul három-négy havonta kiakad a deszka, és beáll alapbeállításokra, illetve a bios dátumára. Unom, most, hogy szóba került vissza is rakok valami gyárit. Na, ennyi. Hajrá KonfigÚr! :D -
Gitros
aktív tag
Most erre mit mondjak... egyik szemem sír, a másik meg üveg. :O
Csak azt érteném meg, hogy winzip ismeret hiányában minek tuning bios???
Uff Gitros voltam... -
Bálintosz
senior tag
PLEASE HELP....
-
Bálintosz
senior tag
Szóval írjatok már egy olyan oldalt ahol letudnám szedni az ECS K7S5A tuning BIOST exében! Szóval nem ZIP, hanem EXE!
Nagyon kérem segítsetek! :O
Aktív témák
Hirdetés
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest