Aktív témák
-
Gitros
aktív tag
válasz
Bálintosz #27 üzenetére
KonfigÚr:
itt páran úgy gondolják, hogy neked nem kéne még tuningolnod, lévén előbb a programok lelkivilágával kellene ismerkedni picit. Ámbátor ha olyan kedves vagy az emberekkel mint ödönkével lehet, hogy a pajtásodtól kell megkérdezni az oviban a tuningfogásokat!
Egyébiránt szerintem sokkal egyszerűbb lett volna a topic elején úgy kezdeni, hogy pl. srácok! semmit nem értek a BIOS frissítéshez, ezért ha valaki szájbarágós módon leírná, hogy...
Kvázi ez nekem szimpatikusabb megoldás lett volna.
De ha már belekezdtem, nesze:
1. Csinálj egy bootlemezt! (tudod hogy kell? ha nem, szólj leírom azt is!)
2. fogod azt a k... bin file-t és másold rá a lemezre (ha nincs rajta elég hely, akkor csinálj!)
3. az ecs honlapról töltsd le a flash.exe-t (srácok asszem ez az AMI író ugye?!)
4. másold rá a lemezre!
5. boot-old be a gépet a floppy-ról!
6. írd be, hogy ''flash binfileneve.bin'' ENTER
7. remélem a többit már megoldod magadtól is... de ha nem! kérdezz! elmeséljük azt is!
Uff Gitros voltam...
Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- 90-es években voltam gyerek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen házat vegyek?
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Léghűtés topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okos Otthon / Smart Home
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest