Hirdetés
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lacko6 #58375 üzenetére
Megjött a csomagod, kibontod, hibás a termék. eBay-n nem felel meg a leírásnak case indítása.
Ennek lehet több kimenete:
1. Visszakapod a pénzed és nem kell visszaküldeni.
2. Visszakapod a pénzed, de vissza kell küldeni.
3. Küld másikat, de vissza kell küldeni.
A 2-es és 3-as esetben, ha ebben az évben vásároltad, akkor a Paypal fizeti a visszaküldés költségét.
Az hogy a 2015.12.31-ig érvényes promóció ideje alatt vásároltad, az én olvasatomban úgy tűnik nem fizetik, de mivel nincs más lehetőség a visszaküldés költségének visszakapására, egy próbát megér.
De egyébként mit ír az eladó a szabályaiban a visszaküldésről? (on the seller's return policy) -
válasz
lacko6 #58366 üzenetére
A lényeg: on the seller's return policy. Ha ebben vállalja, akkor igen, de nem szokták fizetni, én az eBay-n nem is találtam még ilyen eladót. A visszaküldésre is nem sok időt adnak, és legtöbbször a vevő fizeti azt is.
A fogyasztó védelmi törvények sem írják elő, az hogy a visszaküldést fizeti az eladó önként vállalt.
Nem véletlenül létezik a Paypal promóciója a visszaküldésre. -
axioma
veterán
válasz
lacko6 #28085 üzenetére
Hat en ugy nyitottam vitat, hogy tracking szam volt mar akkor, amikor nyitottam. Szovegbe beirtam, hogy az ebay szolt hogy csalas, ezert reklamalok. Mondjuk volt aki irta hogy neki egybol atraktak claim-be... lehet hogy holnap megnezem, hgoy ezt meg tudom-e csinalni.
Az mondjuk izgalmas, hogy ha torolve van a user is, hogyan kuld tracking-et neked? -
válasz
lacko6 #25958 üzenetére
Köszi, ezzel készen is volna, már a modkerben van a módosítás
-
matykooo
aktív tag
válasz
lacko6 #25749 üzenetére
én is az előzővel tudok egyetérteni
Teszt körülményeket (mondhatnám, hogy labor körülmények), meg a valódi használatot nem lehet összehasonlítani. Tesztben az van, hogy 38 óra minimál hangerőn, kijelző nélkül, legkevesebb igénybevétellel... szerintem ez amit mondasz, csak felesleges szőrszálhasogatás
de ha neked megéri a postázgatást, amit feltehetően ha másikat kérsz visszafelé is ki kell fizetned, akkor hajrá
Esetleg jelentkezzen az az ember, aki 38 órán keresztül egy kuplival a fülében zenét akar hallgatni
fizetek neki 2 sört a fáradalmakért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Honda topik
- OLED TV topic
- Nintendo Switch
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- MacBook Air 2020 13" Retina i5-1.10GHz 8GB/256G SSD, HUN BIll, kevés töltéssel, üzletből, 27% ÁFÁS
- MacBook Air8,2 2019 13" Retina i5-8210Y 1.6GHz 8GB/128G SSD, magyar billentyüzet üzletből, 27% ÁFÁS
- MacBook Air8,2 2019 13" Retina i5-8210Y 1.6GHz 8GB/128G SSD, magyar billentyüzet üzletből, 27% ÁFÁS
- Samsung Galaxy S24 Ultra Dual sim 512GB
- MacBook Pro 15.4" Retina Mid 2018 I7-8750H 16GB/256 SSD, Radeon 555x/Üzletből, garanciával, 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest