Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz sisi22 #84888 üzenetére

    Én nem igazán találkozok olyanokkal amit írsz itt az eBay-en.
    Ha több dolog van egy hirdetés opciói közt természetes hogy a kiírt összeg a minimum értékűt jeleníti meg onnan indul az indexálása és halad a magasabb felé, ez az alap. Az hogy téged a drágább érdekel az nem az eladó trükközése.
    Az hogy mi van leírásban az meg változó, lehet kevés és lehet sok, lehet nem tud az adott nyelven, rosszul fordítja.
    Egyes dolgok meg szubjektívek lehetnek, az eladónak ami elenyésző használt nyomok a burkolaton azok neked súlyos hibának tűnnek. Ha a megvett termék nem egyezik meg azzal ami le van írva róla akkor reklamálhatsz, így azért a bepalizás sem igazán megy. Persze vannak csalók ennek ellenére, de van vásárlói védelem is.
    Te hány alkalommal kaptál mást mint amit kifizettél, én úgy 2200 vásárlásból mindig azt kaptam amit kifizettem. Volt persze olyan ami sérülten érkezett és használhatatlan volt, de az a megvett dolog volt.
    A hirdetés feladás nem mindig ingyenes vagy korlátozott. Vannak kedvezmények de van amikor ahhoz nagyon alacsony licitről kell indulni.
    A fix áras olcsók meg több okból is használatosak, egyrészt veszteség ellenére jobb minősítést akar elérni hogy növekedjenek az eladási limitjei, a havi max 5-10 darab és együttesen 150 $ havi érték nem elegendő ha pénzhez szeretne jutni, ha elad hja a minimumul akkor már havi 500 $-ra ugrik és ha folyamatosan megy a dolog rövid időn belül havi 5000 $-os lehet a limitje és 100 termék.Vagy szabadulni akar a készletétől, vagy nagyon jó áron jutott hozzá és elegendő neki a 100% haszon. És is most adtam el valamit amin 0% a nyereségem, de muszáj volt megszabadulni tőle mert már nem volt helyem a tárolásra. Vállaltam az ingyen szállítást pedig tudtam hogy nem fogok keresni rajta már semmit ezzel
    Nem mindenkinek lehet üzleti fiókkal indítani ahol mások,a limitek, a lehetőségek.
    A cím hossza kötött nem tudom milyen félrevezető szövegre gondolsz benne. De az hogy van a fűnyíró vagy a hozzá való zsák és azt te benézed nem egészen hiszem el.

    A másik változat néven írt elmélet nem működik, ezt már réges-rég ki tudják szűrni. Mivel meg is kell venni, pénznek meg kell érkeznie az eBay-hez akik a jutalékot levonják ugyan milyen haszna lenne? Főleg ha nem licitálják túl, mert akkor megfogja nyerni és ki is kell fizetni. Az hogy egy eladó folyamatosan törli a vásárlásait hogy ne kelljen a havernak aki a licitálásban segít pénzt költenie, az sem életszerű dolog, le fog bukni.
    Minden alkalommal minimum 10 % veszteség, de azért több szokott lenni a jutalék, ha nem is lenne posta költség, mert akkor még azt is bukná az illető.
    Még egy dolog egyre nehezebb kamu profilokat létrehozni, fenntartani lásd ezt a psd2-es megerősítő mókát is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák