- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ötlettől a megvalósításig: használjuk a nyelvi modelleket új ötletekhez!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
totyak
aktív tag
Üdv!
Szerintetek mi lehet a probléma? Röviden leírom a sztorit.
Kinéztem egy terméket, amit csak UK-ba küldene az eladó (egyre többször van, hogy csak így találok meg valamit). Rákérdeztem, kedves volt és elmondta, hogy nem szokott külföldre küldeni, de beállítja nekem a nemzetközi postázást, nézzek rá, hogy stimmel e. Ránéztem, nem stimmelt, ugyanúgy UK. Írtam neki, hogy gond van. Ezt válaszolta:
"Sorry, please try again. I had removed exclusions from the shipping but not clicked the 'sell internationally' box."
Tehát kimaradt valami a beállításoknál. Nézem megint, megint csak UK, semmi nemzetközi. Írtam neki megint, de erre már nem tudott mit mondani, csak sajnálkozott.
Azt nem gondolnám, hogy eleve nem akarta megoldani, mert akkor rögtön azt írja, nem levelezget velem, de akkor mi lehetett a gond? Vagy ezt így látatlanban nehéz?
Illetve attól, hogy nincs beállítva Magyarország postázásra, attól én még licitálhatok, vagy nem is engedi a rendszer? De ha tudok is licitálni, a végén nem tudom majd kifizetni gondolom, mert akkor ott sem tudja majd beállítani a számlázást sem. Vagy tévedek? Ötletek esetleg?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- DELL G15 5515 Gamer Laptop /Ryzen 7- 5800H/16GB 512 SSD/ Nvidia RTX 3060 6GB/120Hz/
- Szuper áron dobozos új Asus Vivobook Pro /i5-11300H/16 GB/512SSD/3K OLED
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest