Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Amazon Fire TV stick/box
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz
Nandinagy #1610 üzenetére
Nálam katasztrófa volt.kb a szél is felboritotta.Dembele sem egy vastag gyerek vagy coman de őnáluk van annyi tartás hogyha közel érnek hozzájuk tudok egy testcselt vagy egy irányváltást esetleg fedezést húzni így nem vesztek labdát.Ezt a selejtet nekem mindenki elnyomta annyira meg nem volt gyors meg robbanekony mint pl egy Diaby aki hasonlóan gyenge viszont a gyorsasága kiváló.
Messit vettem meg végül camba padrol bejön de bryunevél tökéletesen tudnak szervezni passzolnak és lövések is jók velük.Nincs bőségem nemtudom miből gondolod sőt inkább nehéz mert olyanokat nyitottam akik teljesen ellentétes ligák (jelenleg 3 ligát kell összehoznom)camba egyedül Nkunku tud kezdő lenne lm be meg Rashford vagy son lehetne nekem most rashford van meg Son sbc nekem drága.A nagy bősègem ennyiben merül ki hogy padról tudok behozni valakit ahoz hogy meglegyen a 32-33 chemi.Inkább védőben van bőség zavara(Theo mendy militao kunde varane walker trent kapusnak meg Alisson ederson oblak bár Alisson nekem nagyon jól teljesít) -
gjoe
addikt
válasz
Nandinagy #1610 üzenetére
De matek szerint most így sokkal több a nagyobb fodder is. 150db csak a 85 és feletti lapok száma.
Mégsem potyognak még a fodder értékű lapok sem. Pedig az sbc követelményeket felhuztak.
Mikor kinyitod a 83x10et és 85 a max az vicc kategória. Nekem mindegy milyen a neme, csak legyen nagy rating legalább sbcbe.
Meg azért tavaly ott volt higuain fillérekért ki lehetett rakni. Előtte emlékszem potm benzemara ami max 200k volt de lehet sokat mondok. És ki tudtam rakni.
Most meg ezek az sbc arazasok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Futás, futópályák
- Nintendo Switch 2
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- További aktív témák...
- TUF FX505DT 15.6" FHD IPS Ryzen 5 3550H GTX 1650 16GB 500GB NVMe +1TB magyar vbill gar
- i5 12400F dobozában, még 2 hónap Aqua garanciával
- SAMSUNG LS49AG950NPXEN 49" NEO Q-LED 5K GAMER 240HZ ! AKCIÓ
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR !! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49CG950EUXEN) WQHD 240HZ GAMER Q-LED MONITOR ! AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest