- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Köszöntünk az EA SPORTS™ WRC Topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
snecy20
nagyúr
válasz
Bandit21 #8418 üzenetére
Day2 S4 összehozta mindazokat a dolgokat, amiket nagyon utálok ebben a játékban. Konkrétan a gusztustalan gumikopás, gumifizika aszfalton, amikor már a gumi viseltes.
Téli gumi a negyedik szakasz élettartamán olyan szinten használhatatlan volt, hogy hagyján hogy a jeges részeken már megfékezni sem lehet az autót, a szárazabb részekre érve jön kb. a döbbenet, hogy még a gyenge, kanyarnak alig nevezgető hajlatokhoz is vissza kell lassítani a francba, de annyira hogy az már röhej. Egy ilyenből össze is szedtem egy kettős defektet a 14 perces szakasz közepén, egy gumit cserélni felesleges lett volna, úgyhogy TD - jó volt nekem a megérzésem már az első TD-nél, hogy ezt felesleges folytatnom. Mentem pedig vagy 70-nel egy 120-szal is átküldhető kanyarban..Épp nézem, 111GB a játék az SSD-n, szívesen felszabadítanám róla a helyet most, aztán maradna a Dirt 2.0 néha gravel-ezgetni, a játék aljasságait régebben is nehezen tűrtem, de egy ilyen hosszú versenynél úgy üt bele az emberbe, mint a villámcsapás.Pillanatok alatt elfecsérelt idővé válik az, amit beletett az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest