- iPad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Apple MacBook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
Köszöntünk az EA SPORTS™ WRC Topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandit21
addikt
Ratrak, Találtgyerek,
Köszönöm a támogató szép szavakat!Ilyenkor az ember a következőnek végképp próbálja odatenni magát, hogy hát na, most mondták, hogy látszik, hogy haladok, akkor illik haladni.
Kezdem azt hinni azonban, hogy ez a Kenya, ez a dícséret mellé valami avatás szerű szivatás. Merthogy a Japán aszfalt után ennél kontrasztosabb helyszínt elképzelni nem tudok. Mi a túró? Itt gyalog se kéne menni nemhogy autóval. Esetleg egy Dakar Kamaz. De 80-as évekbeli szappantartókkal ráadásul hátsó kerékkel?
Mindenesetre meg akartam mutatni, ezért néztem a Lanciához setupot. Okosan egy finn-t választottam, mert ott a buckák miatt biztos felemelte és a csúszós hó is jó lesz erre a vizes sártengerre.
Hát nem tudom. Az s1-en asszem 10-nek behoztam nem is rémes lemaradással, ez annak volt köszönhető, hogy az egészet lemásoltam, hogy majd megcsinálom solo playbe, de aztán vitt a lendület. Az első stage-et még megcsináltam 2x, a többit már nem.
Már az elsőn is gyanús volt az a rohadt nagy ugrató, hogy nem lesz az jó.
Hát nem is lett, kérem én tétre helyre befutóra, sötétben és világosban, szárazon és nedvesen (és mindkét irányból? vagy lehet ez nem is ugyanaz a fene evése hely?) A lényeg, hogy van 1 nagy ugrató, amit s1-en még megcsináltam, de utána 2x is nemhogy nem csináltam, hanem 1x valami sziklába orroltam bele, 1x meg egy fába.Ez azért fáj, mert mindkettővel ment el nem kevés idő (de lealább TD-t nem értek) és 1 helyet már akkor is előre jöhettem volna, ha legalább az egyik kamikaze ugrás kimarad (jelenleg 1,8 s-el vagyok 11. az összetettben)
Én és a szikla:
Én és a fa:
Utóbb nézve lehet nem is ugyanott van ez? Nagy ugrató lefelé, a vége után jobb kanyar. Na mind1, Kenya nem a barátom.
De őrületes egy esti száguldás volt megint,
Köszönöm a szervezést!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Gitáros topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- ÚJ MacBook AIR 15,3 M4 CHIP silver 16GB/256GB SSD magyarországi! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- Lenovo Legion Slim 5 Gamer laptop , R7 8845HS , RTX 4060 , 16GB DDR5 , 2K 165HZ kijelző
- Ryzen 5 5600X 1 év gari
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garan
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Érintőkijelző, I7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás szám
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest