Új hozzászólás Aktív témák

• Bandit21

addikt

Ratrak, Találtgyerek,
    Köszönöm a támogató szép szavakat!

Ilyenkor az ember a következőnek végképp próbálja odatenni magát, hogy hát na, most mondták, hogy látszik, hogy haladok, akkor illik haladni.

Kezdem azt hinni azonban, hogy ez a Kenya, ez a dícséret mellé valami avatás szerű szivatás. Merthogy a Japán aszfalt után ennél kontrasztosabb helyszínt elképzelni nem tudok. Mi a túró? Itt gyalog se kéne menni nemhogy autóval. Esetleg egy Dakar Kamaz. De 80-as évekbeli szappantartókkal ráadásul hátsó kerékkel?

Mindenesetre meg akartam mutatni, ezért néztem a Lanciához setupot. Okosan egy finn-t választottam, mert ott a buckák miatt biztos felemelte és a csúszós hó is jó lesz erre a vizes sártengerre.

Hát nem tudom. Az s1-en asszem 10-nek behoztam nem is rémes lemaradással, ez annak volt köszönhető, hogy az egészet lemásoltam, hogy majd megcsinálom solo playbe, de aztán vitt a lendület. Az első stage-et még megcsináltam 2x, a többit már nem.

Már az elsőn is gyanús volt az a rohadt nagy ugrató, hogy nem lesz az jó.
    Hát nem is lett, kérem én tétre helyre befutóra, sötétben és világosban, szárazon és nedvesen (és mindkét irányból? vagy lehet ez nem is ugyanaz a fene evése hely?) A lényeg, hogy van 1 nagy ugrató, amit s1-en még megcsináltam, de utána 2x is nemhogy nem csináltam, hanem 1x valami sziklába orroltam bele, 1x meg egy fába.

Ez azért fáj, mert mindkettővel ment el nem kevés idő (de lealább TD-t nem értek) és 1 helyet már akkor is előre jöhettem volna, ha legalább az egyik kamikaze ugrás kimarad (jelenleg 1,8 s-el vagyok 11. az összetettben)

Én és a szikla:

Én és a fa:
    Utóbb nézve lehet nem is ugyanott van ez? Nagy ugrató lefelé, a vége után jobb kanyar. Na mind1, Kenya nem a barátom.
    De őrületes egy esti száguldás volt megint,
    Köszönöm a szervezést!

Új hozzászólás Aktív témák