- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Köszöntünk az EA SPORTS™ WRC Topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomez86
őstag
Olyan kedvet kaptam itt az élménybeszámolóktól, meg a képektől hogy délután/este nekiugrottam én is a folytatásnak!
Mai első gyorson még kicsit kellett visszarázódni, így hogy egész héten automobilista ment, de aztán olyannyira meglett a fonal hogy S5 egyelőre szakaszgyőzelem
Úgy örültem magamnak hogy majdnem pukkant a pezsi
Aztán persze ez gyorsan elmúltJöttek az esős szakaszok, megforgások miegymás. Lacival kerülgetjük egymást szépen. Aztán S11, a szervíz után olyan szakaszok jöttek amik egyáltalán nem voltak ismerősek. De lehet csak nekem hagy ki, illetve gondolom valamelyik szakaszok visszafele, de mégis olyan "ismeretlen" volt az egész hogy óvatosan igyekeztem menni.
Ja... meg a heavy rain? ... hát konkrétan nem láttam hogy mi van...Itt úgy összetört a kocsi mint egyszer...
Viszont érdekes az is hogy van olyan eső, amikor a szélvédőn nem látszik hogy esik... Nincs eső effekt... Ez a bug volt már korábban is, úgyfest visszatért...
Mindenesetre az esés után így néz ki a szervíz:
Jövő héten folyt-köv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest