Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • vili13

  őstag

  válasz mekukoki #34 üzenetére

  A pufferkezelési problémát abból gondolom, hogy nekem a "pattogás" úgy jelenik meg, mintha a zene egy apró darabját ismételgetné. Azt, hogy más kártyával miért nem jön elő a hiba, szerintem könnyű magyarázni, mivel pl eleve más méretű hardver pufferrel rendelkeznek, és mondjuk a foobar csak az egyiket kezeli jól, és ezt akár nagyon bonyolult módon rosszul is teheti.

  Na és a foobar miért jó - már ha tényleg jó - flac fájlokkal? Ha ugyanis a kártya vagy a driver hibája lenne, akkor szerintem formátumtól függetlenül rossz lenne - tekintve hogy eleve dekódolás után kapja a hang adatokat, a forrás formátuma már a drivernek is tökmindegy kell legyen. Vagy pl a Jetaudio - nekem legalábbis - miért nem produkál semmi hasonlót az ape fájlokkal?

  Ha meg csak a foobar és csak az ape fájlokkal hülyéskedik, akkor logikus azt feltételezni, hogy a hiba vagy a foo_input_monkey.dll-ben található, vagy esetleg a driver egy olyan hibája, ami - az eddigiek alapján legalábbis - kizárólag az említett dll használata során mutatkozik meg. Ha bármelyikből lesz újabb, a hibát kiküszöbölni képes verzió, vagy találunk hasonló hibát valamely más szoftver használata során, akkor gondolom okosabbak leszünk valamivel.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés