Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
CobraKai
csendes tag
Tökéletes, köszönöm mindenki segítségét .
Elindulok a 6"-nál picit nagyobb, lehetőleg vízálló olvasó irányába. A sima Inkpad és a Pro között van 10 eFt különbség, ha nem jön közbe egy jobb ajánlat, akkor inkább a Pro felé hajlanék.
-
CobraKai
csendes tag
"Ha olvasás, akkor normál könyv méret", ennél kisebb készüléket jelent, igaz? 6" készülékek között nézelődjek?"Ha nedves helyen, fürdőben is használná", igazad van, néha megyük fürdőbe is, nem gondoltam eddig rá. Úgy hittem, hogy egy bizonyos fokú vízállóság ezeken a készülékeken is van. Nem lenne jó, ha bepárásodna.
-
CobraKai
csendes tag
válasz ruarua #19715 üzenetére
Sziasztok!
Nem ismerem a könyvolvasókat, nem tudom megítélni mi az a keret amiért normális eszközt lehet venni. Azt szeretném elkerülni, hogy pár nap múlva cserélgessem egy másik eszközre. A fenti cucc is kb. 80, gondoltam a többi menne egy tokra, és könyvekre.
Ha elég rá kevesebb, akkor örülök .
[ Szerkesztve ]
-
CobraKai
csendes tag
Sziasztok!
Karácsonyra szeretnék egy könyvolvasót a feleségemnek, ehhez jönne jól egy kis iránymutatás/javaslat/tapasztalat a konkrét típusokra vonatkozóan. Első könyvolvasó lenne, egy a technika kihívásait elég indulatosan kezelő személynek 😀. Nem szeretném, hogy a sarokba dobva heverjen, mert nehézkes használni, könyvet venni rá stb.
Én egy PocketBook 740 Inkpadot néztem az Alzán, de fogalmam sincs ez az olvasó mennyire jó felhasználói szempontból. A keret 100 eFt, de ha van különösen jó ajánlat, akkor mehet feljebb.
A cél szimpla könyvolvasás lenne, ahol könnyű és kezes partner lenne a gép, nem kell extrákat tudnia (böngészés, játék, pdf).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Apple iPad Air 6 ( M2) , Space Gray , 13'' Retina, 256Gb, Wifi, Makulátlan, 2027.06-ig garanciális
- Microsoft Surface Go 2 8GB RAM 128GB SSD IntelCore m3 8100Y
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- iPad Pro 11 M4 256GB Wi-Fi fekete színben tokkal dobozában
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest