Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mQWeXgsf
aktív tag
Hi!
Most vettem MM-ba egy Alcor Myth Led olvasót 23900 ft-ért és ajándékártyán visszaadnak 10%-ot, így 22600 ft került, ha más is tervezi a vásárlást.
-
mQWeXgsf
aktív tag
Alcor Myth Led olvasóról készítettem pár képet, ha esetleg valakit érdekel:
nagyon kicsi betű /verdana/, led off [link]
kicsi betű /verdana/, led off [link]
közepes betű /verdana/, led off [link]
nagy betű /verdana/, led off [link]
nagyon nagy betű /verdana/, led off [link]
óriási betű /verdana/, led off [link]nagyon kicsi betű /arial/, led off [link]
nagyon kicsi betű /times new roman/, led off [link]
led on közepes fokozaton /teljes sötétségben/ [link] élőben a háttér szinte hófehér.főmenü [link]
alvó képernyő [link]
kikapcsolt állapot [link]Margó és sorköz mindenhol minimumon. Az akksija brutálisan jónak tűnik. 5 oldalas teljes frissítés esetén sem látszik át semmi, minden kép a teljes frissítés utáni 4.oldalnál készült. Betűtípus csak mobi-nál állítható.
-
mQWeXgsf
aktív tag
válasz hampidampi #12494 üzenetére
Telefonnal lett fotózva, a betûk minõsége makró fotón jönne csak át. Élõben mintha ki lenne nyomtatva magas dpi-vel még a legkissebb betû is. De meg kell lesni MM-ba...
-
mQWeXgsf
aktív tag
válasz Narxis #12497 üzenetére
Igen kicsit határozottabban kell nyomni, de ez a véletlen bekapcsolás ellen nem is baj, hogy így van. Ilyen gyári tokot rendeltem hozzá 1390 ft-ért: [link]
(#12498) dorika87
Még csak 3 napja van meg, elején feltöltöttem, kb 200 lapozás és 1 óra világítás /+az újdonság varázsa alatti őrült nyomogatás / után még maxon van.
[ Szerkesztve ]
-
mQWeXgsf
aktív tag
válasz mrgold #12506 üzenetére
Lapozáskor mindegyik olyan, ahogyan írták is, viszont kifejezetten gyorsan lapoz, nem lassabb mint azok amiket említettél. A lapozógombok is jók, négyféle variáció is lehetséges (jobb-, balszél, alsó ötállású gombbal kétféleképpen). A széleken lévõkkel lehet teljesen némán kattintani, ha nem a legszélén nyomod. Amúgy a készülék teljes ki- bekapcsolása 3-4 másodperc.
-
mQWeXgsf
aktív tag
Sziasztok!
A kényelmes egykezes használat teljesen esélytelen a fizikai gombok nélkül? Ha igen, a legolcsóbb minőségi alternatíva a Kobo Libra H2O? köszi[ Szerkesztve ]
-
mQWeXgsf
aktív tag
Hi, a PocketBook Verse - ben van magyar nyelvű menü és magyar hangfelolvasó modul? köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest