Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- RAM topik
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Szomszédom Koboján (nem tudom pontosan milyen), szerinte csak úgy a semmiből, megjelennek néhány kilobájtos állományok, egy-két karakter tartalommal. Én azt gondolom, vagy vírusos a gépe, amiről felteszi rá a könyveket, vagy valamit elnyomkod, és ő maga hozza létre ezeket a fájlokat. Idős.
Van valami ötletetek?
Köszönöm! -
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
PocketBook Basic 2-t használtam hosszú éveken keresztül, nem volt vele kifejezett bajom. De az akkuja már döglött, ezért keresek helyette valami mást. Méretben maradnék 6 coll környékén, és súlyban is a 200g alatt. Olyan felbontás és e-papír kellene nekem, ami kíméli a szemet, bár a 212 dpi-vel sem volt gondom. Nem kell színes, világításra sincs szükségem, hanglejátszásra sem. Viszont teljes fájlkezelés kellene. Meg hosszú akkuidő. Illetve ha van, vezetékmentes fájlátvitel. Árban 80.000 forintig lehet.
Nagyon szépen köszönöm az ajánlásokat!
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Felrakom a prc-ket a Kindlere, és nem látja. Csak a prc-t. Mitől lehet ez?
Illetve van valamilyen prc -> mobi átalakító?
Köszönöm!
-
Hegyirabló
veterán
válasz
hampidampi #15411 üzenetére
De itt most olyan megvilágításról beszélünk, mint ami tabletnek, telefonnak van, tehát hátulról világítja a panelt, vagy segédfényről, ami a kijelző felületét világítja, kívülről?
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Azt mondja nekem valaki, hogy létezik állítható fényerejű e-book. Ez csak szerintem hülyeség?
Köszi!
-
Hegyirabló
veterán
válasz
hampidampi #15288 üzenetére
Na, köszönöm! Ha semmi nem jön össze, olvasom úgy, ahogy az online konverter átalakította.
-
Hegyirabló
veterán
válasz
hampidampi #15284 üzenetére
Pont ezért akarom átbigyózni, kerülöm a PDF-et, mint a pestisest, de csak így volt fent a torr... izé... az online áruházban. Nem kezdővel beszélsz!
-
Hegyirabló
veterán
válasz
Degeczi #15280 üzenetére
Az a baj, hogy több online konverterre is ráküldtem, de annyira széttördeli, hogy minden mondat után bekezdés van szinte. Egyébként elírtam, nem PRC, hanem PDF OCR, megzavartak a hárombetűs rövidítések, meg mindkettőben van c is meg r is.
Szóval egyébként nagyon szép OCR-ről van szó, kezeli is az olvasó, de nagyon kicsik a betűk. Ha meg belenagyítok, akkor kilóg a széle.
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok Barátaim!
PCR-t valami normális e-book formátumra nem nagyon lehet átalakítani, ugye?
Köszönöm!
-
Hegyirabló
veterán
válasz
LittleBiG007 #9068 üzenetére
Köszönöm!
-
Hegyirabló
veterán
válasz
LittleBiG007 #9066 üzenetére
Pedig sajnos úgy van. Mondjuk most olvastam ötven oldalt, és nem volt rossz. Lehet, hogy tényleg csak a fényivszonyokon múlik?! De az is lehet, hogy simán csak öregszem. A betűket élsimítottra állítsam?
-
Hegyirabló
veterán
válasz
hampidampi #9061 üzenetére
Edig csak epubot és docot olvastam vele.
-
Hegyirabló
veterán
Bő egy hét használat és két könyv elolvasása után arra jutottam,hogy nagyon fárasztja a szememet. Van, hogy teljesen homályos minden betű, szó, mondat.
Mitől van ez? Tudok ellene tenni valamit?
-
Hegyirabló
veterán
válasz
Hegyirabló #9027 üzenetére
Ja, azt elfelejtettem, hogy díjmentesen.
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Eljött az a pillanat, amitől tartottam, pdf formátúmú szöveget szeretnék olvasni az ebookon. Természetesen az a konverter, amivel elsőnek átalakítottam, rosszul tördelte.
Tudna valaki valamit tanácsolni, mivel csináljam?
-
Hegyirabló
veterán
Na, egy csomó olvasás után kettő (három) maradt:
- PocketBook Basic 2
- Koobe Slimbook HDIlletve szóba jöhetne még a Kindle 5, ha lehetne kapni, de úgy látom, hogy mindenhol mostanában fejezték be a forgalmazását (leszámítva a komolytalan webshopokat, de onnan biztos nem fogok venni).
Mit mondtok?
-
Hegyirabló
veterán
Hát jó, mondjuk úgy írja a doboza, hogy E-reader / media player.
Nekem nincs gondom az akkujával, Péntek óta használom, és csak a negyede ment le az akkunak. Pedig kiolvastam 300 oldalt, és én lassan olvasok. Már kezdtem azt hinni, hogy rossz a visszajelzés, hogy nem akar lejjebb menni, ma ment le egy vonalat a négyből.
A fejfájástól, szemfáradtságtól én is félek, de ennyi erővel gépezni se gépezzek. Tudom, a monitornak biztos más a frissítése.
-
Hegyirabló
veterán
Én most lettem ebook tulajdonos, és imádom! Egy Icarus Omnia G2-t vettem. Azért ezt, mert arra gondoltam, hogy képregényeket is fogok tudni olvasni vele, LCD-s, nem inkes. Sajnos a képregények pont határeseten vannak megjelenítésben, lehet ugyan olvasni a buborékokat, de azért jobb lenne, ha nagyobb lenne.
Milyen hátránya lehet az LCD-snek az E-inkkel szemben?
Szerk: Azért vannak tippjeim, hogy hol van nagy ebook "választék"!
-
Hegyirabló
veterán
Megnéztem ezeket az áruházakat, és azt látom, hogy eléggé alacsony a választék.
Úgy sejtem, hogy a könyveket manapság számítógépen tördelik és szerkesztik, tehát egy gombnyomás volna bármelyik könyvet e-könyvesíteni. Még sincs ez.
Mi ennek az oka? Szerzői jogok? "Másolásvédelem"?
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
E-book áruház, magyarnyelvű, melyik a legnagyobb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Apple iPad 10th Gen + Logitech billentyűzet tok laptop élmény! 2 ÉV GARANCIA!
- Xiaomi Redmi Pad Pro 5G 12,1" 6+6/128GB +Pen,+tok,+védőüveg
- Google Pixel Tablet tok Spigen Thin Fit Pro hibás
- Samsung tab3 eladó.
- 4G/LTE Samsung Galaxy Tab - újszerű, 10.4" 2000x1200, kék, karcmentes, szuper akku! SZLA +garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest