- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- iPad topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
ngaben94 #16597 üzenetére
Én még ilyet találtam a múltkorában: https://bookandwalk.hu
Nem minden ingyenes, de vannak olyanok is. Túl sokat még nem időztem rajta, de tervezem körbenézni, illetve a google áruházban is vannak ingyenes könyvek, igaz minőségileg azok az alsóbb szegmensbe tartoznak(És még nem jöttem rá, hogy lehet az ebook-ra varázsolni őket)
-
Pandora88
újonc
válasz
Attól függ, mit akarsz olvasni. Nagyon sok klasszikus jogtisztán letölthető:: mek.oszk.hu. A kortárs magyar irodalomból meg sok minden elérhető itt: dia.pim.hu. Ezek legálisak. Sokat le tudsz persze tölteni, nem teljesen legálisan is, illetve ugye meg is lehet őket venni vagy az amazonon (ha kindle-t veszel), vagy valamelyik könyveslánc oldalán, libri, líra stb.
-
LittleBiG007
Topikgazda
válasz
Én személy szerint az Amazontól vásárolom a könyveimet, de én angolul olvasok, ott magyar könyvek csak elvétve vannak. A legismertebb ingyenes és legális könyvforrás a Magyar Elektronikus Könyvtár (MEK). Emellett szinte minden magyar könyvesboltnak van e-könyv részlege (Líra, Libri - itt most 20-25%-os akció van!, Bookline stb.) Kedvencem egyébként a DiBook, ott nagyon kényelmes a vásárlás és még egy klubot is indítottak, havi egy ingyenes könyv választásának lehetőségével és sok kedvezménnyel.
Ha bárkinek van ezeken kívül kedvenc legális forrása, akkor azt megoszthatja még a kérdezővel.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest