Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• junkpod

veterán

Első benyomások Onyx Boox Note Air 4C készülékről:
    - nem szoktam adni a csomagolásra, de azért jól esett, hogy drága cucchoz cool csomagolást kaptam, nem ér semmit hosszútávon, csak egy egyszeri jó érzés.
    - még sose volt saját kezemben e-inkes készülék, még szokni kell; beltérben a saját világítását aktívan használni kell viszont változtatható a fényerő és a színhőmérséklet is.
    - szikrázó napsütésben best, a színek is jobban életre kelnek
    - mérete kényelmes, súláyt érezni lehet kézben tartva
    - tok mágnesesen tapad, pontosan illeszkedik, kinyitáskor szépen hátra hajtható még a jobb oldali fülecske is
    - toll fogása kényelmes, nem nehéz-nem könnyű, pont jó, írásélmény nagyon jó, gyorsan hozzá lehet szokni, nem érzem a késleltetést vagy a tollhegy-e-papír távolságot kényelmetlennek, a jegyzetelés a saját appal lett tesztelve, amiben rengeteg lehetőség van
    - valószínűleg anakronisztikus az igényem, mert sehol nem találtam meg, hogy lehetne kinyomtatni egy jegyzetet
    - színek fakóak, de erre számítottam a videók alapján, napsütésben viszont élénkebbek
    - PDF-et egy szkennelt tankönyvet próbáltunk (1280 oldalas, ~100MB) amit eleve kb ekkora méretre szerkesztettek, így egész képernyős módban is jól olvasható, arra még nem jöttem rá, hogyan tudom fekvő módban olvasni... a lapozás vagy görgetés a touch felülettel könnyű és a képernyő frissítés is kellően jó egy ilyen művelethez. Másik könyv egy valódi könyv PDF változata volt (egy 1500 oldalas), ezt valószínűleg A4-re tervezték mert itt jót tett a nagyítás az olvashatóságnak és itt jó lenne a fekvő képmód amit még keresek
    - beépített böngészővel a weboldalakról kiszedi az animációkat, így kiválóan hazsnálható
    - PDF-be vagy mellé jegyzetelés, kiemelés jól működik
    - rengeteg funkció van, ezek megtalálása és tanulása folyamatban, élő iskolai környezetben ma kezdjük el tesztelni jegyzetelésre.

Ha van kérdésed, vagy konkrét dolog amit szeretnéd, hogy kipróbáljak szóljatok nyugodtan.

Új hozzászólás Aktív témák