- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPad topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Hisense LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én átkonvertálom ha kell. A formátummal nincs problémám. Kényelmes olvasást szeretnék. Csak egy gyenge minőségű olvasót próbáltam eddig. Sok viszonyítási alapom nincs. Kobot nem hiszem, hogy itthon sokat fogdozott volna bárki is. Ne lapozzon miközben tartom amikor véletlenül hozzáérek de érintőképernyős legyen. A szemem is kímélje tehát éles legyen a kijelző képe nagy kontraszttal. Az egyik szívfájdalmam, hogy nekem nagyon kicsi a 6 col, ráadásul a Kobo az alsó sorokban 4-5 sorral kevesebbet jelenít meg mint pl. egy Pocketbook vagy Kindle, ami még jobban csökkenti a méretét.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest