- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
la_cc
addikt
Sziasztok!
Így 3 héttel az indulás előtt gondoltam csinálok egy topikot a játéknak.
Témaindítónak be is dobnám a pre-order pro és kontra témát: a magam részéről már annyiszor megfogadtam, hogy nem rendelek elő semmit, mert egy jó ideje minden ramaty állapotban jelenik meg, de azért most nézvén a mai fél órás bemutatót csak elgondolkodtam megint a 100 EUR-os csomagon... Ha hosszú távon gondolkozik az ember fia, akkor az alap game + DLC-k miatt "megérheti" a legnagyobb pack-ot megvenni szvsz.
Mit gondoltok erről?
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
shapphire
aktív tag
Dying Light 2 Stay Human - Hivatalos trailer
[link]Hivatalos oldal:
[link]Műfajok:
Túlélőhorror, Akció-szerepjáték, Platformjáték, Verekedős játékVárható megjelenés:
2022.02.04.Platformok:
Xbox One, Xbox Series S/X, PS4/5, PCKiadások:
Standard, Deluxe, Ultimate/Collector'sRendszerkövetelmények (PC):
Minimum requirements (ray tracing off)
Performance Full HD at 30fps
Quality Low
Operating system Windows 7
Processor (AMD) Ryzen 3 2300X
Processor (Intel) Intel Core i3-9100
Memory 8GB
Graphics card (AMD) Radeon RX 560 4GB
Graphics card (Nvidia) Nvidia GTX 1050 Ti
Hard-drive space 60GBMinimum requirements (ray tracing on)
Performance Full HD at 30fps
Quality Low RT
Operating system Windows 10
Processor (AMD) Ryzen 5 3600X
Processor (Intel) Intel Core i5-8600K
Memory 16GB
Graphics card (Nvidia) Nvidia RTX 2070 8GB
Hard-drive space 60GBRecommended requirements (ray tracing off)
Performance Full HD at 60fps
Quality High
Processor (AMD) Ryzen 5 3600X
Memory 16GB
Graphics card (AMD) RX Vega 56 8GB
Graphics card (Nvidia) Nvidia RTX 2060 6GB
Hard-drive space 60GBRecommended requirements (ray tracing on)
Performance Full HD at 60fps
Quality High RT
Processor (AMD) Ryzen 7 3700X
Memory 16GB
Graphics card (Nvidia) Nvidia RTX 3080 10GB
Hard-drive space 60GB[ Szerkesztve ]
-
Prosector
addikt
Ha vki nem latta volna, az utolso dying 2 know:
[link]CDPR-ben mar nem bizom a Cyberpunk utan, nagyon remelem a Techland managementnek tobb esze van, mint a CDPR-nek volt...
Szemely szerint en nagyon bizom a Techlandben, probalom magam annyira nem beleelni, de azt gondolom (eddig), hogy ez a game masterpiece lesz.
-
cyberkind
félisten
Aha, a Techland egy jó darabig az "ősi riválist", vagyis a CDPR-t másolta és követte, valszeg ez lehet az egyik oka ennek a hatalmas csúszásnak, szóval, csak bizakodni lehet. Én az első dátumig vártam ezt a játékot, de onnantól, hogy elkerült a süllyesztőbe, majd jöttek a hírek meg a többi infók, már nem hoz lázba, meg persze ott az Elden Ring, aminél szinte garantált egy bizonyos szint, ez meg ráér.
[ Szerkesztve ]
-
Juhasz27
tag
Nagyon vártam én is játékot, de valahogy nincs jó érzésem erről a játékról (túl sok a promó).
Erre ráfejel az is, hogy nem lesz Magyar feliratos. Magyarán majd vmi féláron beszerzem black friday keretén belül és ha vmi gebasz volt addig a játékkal, talán helyre rakják.Psn: Juhasz27 I Xbox: Juhasz27
-
Atilla001
senior tag
Üdv, ez lesz a "hivatalos" DL2 topik? Én inkább a gádofvórt hagyom ki és helyette DL2. Bár belegabalyodtam a Witcher 3 ba most..
Én ha meg is veszem, csak az alapjátékot.. totál nem érdekelnek a skinek meg ilyenek.. csakis amivel több a sztori. így is k drága
De mondjuk a fémdobozos fizikai verziót hol lehet megvenni? thx[ Szerkesztve ]
Védd a természetet!
-
Mizol29
senior tag
Üdv! Azt lehet tudni, hogy az új generációs konzolokon milyen felbontás és fps lesz elérhető? Annyit találtam a neten, hogy 4K 60fps RT. Engem leginkább az XSS érdekelne, hogy legalább egy 1080p 60fps-t fog e tudni. Mondjuk ha egy FarCry 6-ban összehoztak egy dinamikus 1440p 60fps-t akkor szerintem nem lehetetlen. Valakinek valami info ezzel kapcsolatban?
-
Wesder
félisten
-
melega
őstag
Srácok én levásároltam ps 5 ön, majd írok hogy hogyan fut, belefutok e olyan bugokba mint a Mafia 3 nál.
-
Atilla001
senior tag
Gyerekek, nem lesz ez hulladék.. fasza lesz.
ha meg nem akkor leOKézod a crash ablakot és töltöd vissza a játékot az utolsó mentéshez..
ugyan már.. itt mindenki fan[ Szerkesztve ]
Védd a természetet!
-
Wesder
félisten
Van még itt olyan aki inkàbb felfedezné a mapot a story helyett? Valahogy úgy érzem hogy elötte jobb lenne bejárni, hisz a közlekedés már az első részben is remek volt, itt meg még jobbnak néz ki. Nem mellesleg állítólagosan 4x nagyobb a map + a hàzak is jobban kidolgozottak a belső tereket illetően.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
Na, akkor nem vagyok egyedül ezzel.
Első nekifutásra szerintem a túlélőkkel cimborálok, mert ők a parkourra segítenek rá.
Aztàn jöhet utána egy PK végigjátszás, és 3.-nak marad ugye a sittes csapat.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Juhasz27
tag
Ha esetleg valakit érdekel
[ Szerkesztve ]
Psn: Juhasz27 I Xbox: Juhasz27
-
IntelKiller7
veterán
Van köztünk olyan tag aki előrendelte a Collectost, de nem tartana rá igényt? Én átvenném a rendelését. Mindegy, hogy melyik verzió.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Wesder
félisten
-
Atilla001
senior tag
DL1 ben kerestem lehetőséget, hogy legyen energiacsík az ellenfeleknek is. Most látom DL2-ben van.. és most elgondolkodtam, hogy jó e hogy van. szerintetek?
Ti nem úgy látjátok, hogy rengetek minden pont olyan kinézetű mint DL1-ben?
Emberek, fegyverek, támadások... vagy hogy jelzi nyíllal hogy honnan támadnak..
kicsit casual konzolos kicsiknek is jólegyen érzésem van[ Szerkesztve ]
Védd a természetet!
-
-
Atilla001
senior tag
Nem vagyok benne biztos, hogy minden kikapcsolható. Bár ha már láttad akkor oké. Igen. a casual arra irányul, hogy már semmire sem kell figyelned, csak nyomkodni a bal gombot, mert mindent is kiír a játék. Pölö hogy ijeszt meg egy zomba, ha már látod a támadás irányát.. igen tudom, az első sebzés után jelzi ki.. talán csak görcsösen a DL1 et szeretném "visszakapni"
Védd a természetet!
-
Wesder
félisten
-
Atilla001
senior tag
Nem néztem meg, de lehet már full gameplayt leadni?? Az ilyeneket (ha tényleg az) nem bannolják? Vagy aki nem akarja ne nézze?
[jutúb szpojler]Védd a természetet!
-
nesh_019
senior tag
Sziasztok.
A coop az milyen lesz a játékban?
Hasonlóan az első részhez végigtudom vinni játékosokkal együtt a teljes játékot?
Valahol azt olvastam hogy csak a host története megy előre, ezért kérdezem mert akkor nem olyan lesz mint az első részben.Csak az káromkodik aki nem tudja szavakba önteni amit gondol.
-
Wesder
félisten
Vègigjàtszható 4 fővel is, de co-opban csak a host hozhat döntéseket. Pontosabban szavaznia kell a csapatnak, de a vègső döntés a hosté. A progressre nem emlékszem, talán megmarad.
-
Wesder
félisten
Az első két óra pont nem esik bele ebbe a kategóriába + amit eddig meg lehetett osztani, az maximum 2db mellék küldetés volt, amit a Techland adott ki pár Youtuber-nek.
-
la_cc
addikt
Beletekergettem ebbe a vidibe én is. Na most itt nagyon az elején van és azért nem látom az "open world" részt? Nekem az 1-ben az tetszett pont legjobban, hogy arra mehettem arra akartam, nyilván a küldik miatt volt irányítás, de itt mintha nem ezt látnám.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Gondolom a tutorial, az ami kötött lehet, ami meg igazàból szerintem nem feltétlen baj. Vezessen végig, mutasson meg minden alapot a jàtékosnak, utána elengedheti a kezét mondván "menj amerre akarsz hülyegyerek, majd megoldod. "
-
Wesder
félisten
Én nem bírtam ki, és végignéztem a fent linkelt 2 órát. Ez a 2 óra a felvezetés + tutorial volt, utàna nyílik ki a világ és mehetsz amerre látsz. Spoilermentesen csak annyit mondanék hogy nagyon úgy érződik hogy ez lesz a TL "Witcher 3-a" és a CDPR meg sìrva elbújhat a sarokba a CP2077-tel.
-
Devil Smile
őstag
leszedték a videót.. most akartam belenézni..
Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
Prosector
addikt
válasz Devil Smile #47 üzenetére
-
Devil Smile
őstag
válasz Prosector #48 üzenetére
Szerintetek mennyire életképes a konfigommal a játék?
I7 2600K 4Ghz
16Gb ddr3 2300mhz
GTX1060 6Gb
SSD
Én már elvesztem a tech leírásokban..Ház felújítás van, most nem fér bele a büdzsébe egy gép csere is..
Ha nagyon az élmény rovására menne ezzel a géppel a játék, akkor most még nem venném meg..Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
la_cc
addikt
válasz Devil Smile #49 üzenetére
Figy én high end géppel is aggódom az optimalizáció miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest