Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Valami baja van a tápomnak
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
San398
őstag
válasz
Devil Smile
üzenetére
Szia!
Nálam is Epic verzió van. Nem tudom a sok közül melyekre gondolsz (elég sok rendőr autó van a játékban) de amit szerettem volna azt mind kitudtam nyitni -
San398
őstag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni a heti eventben a következőben: "Helping hand
Revive a player in a game of co-op 4 times." A többit meg tudom egyedül is csinálni de ehhez kellene co-op.
Köszi -
San398
őstag
válasz
üzenetére
Mindenütt néztem de itt nem.
Köszi
Nálam ezeket írta ki:
Mondanám, hogy nem tudom honnan vette a statisztikát mert nálam a legtöbbet használt fegyver a Military machete mint Atilla001-nél és a legend level is 300 nem 250 ahogy írja.(a többit meg nem tudom ellenőrizni)
Ettől függetlenül érdekes a statisztika. -
San398
őstag
válasz
üzenetére
Azt mondták valahol az egyik youtube videóban hogy a glitch fegyvert is meg lehet javítani ezzel: (még nem próbáltam)
[link]Aki csinálta a Lost Armory Quest-et, nála is bugus amikor másodjára megy a cuccokkal Delta-hoz? Nálam háromszori próba után is bugos volt. Negyedjére máshol (Wharf) területen kezdtem , ott már jó lett. Ezen kívül sok sok bugba belefutottam a heti, napi pilgrim küldetéseknél, kész a küldetés de nem áll le nem lesz vége a küldetésnek
-
San398
őstag
válasz
Atilla001
üzenetére
Köszi a próbát.
Azt vettem észre, hogy amikor kifagy a mentés töltésekor akkor felfalja az összes szabad tárhelyet a vinyón. Letöröltem az egész játékot majd ujra telepítettem és most jó, bármelyik mentés elindul.Ezek szerint a frissítés nem sikerült túl jól
Ingyenes a játékban a store-ban a PLAGUE CANE Bundle
-
San398
őstag
Sziasztok!
A mai frissítés után a mentett állás betöltésekor fullon pörös a vinyó és kb 2 perc után bezáródik a játék.A support szerintem itt se segít! A DLC megvásárlása után is ugyan ez volt a helyzet a mentett állás betöltésénél. (leszedtem a DLC-t és ment a játék mentés rendben) Leveleztem velük és annyit mondtak mindig hogy kezdjek új játékot, röhely.
Már töltöttem le netről is játék mentést de ugyan úgy kifagy a játék. Másnál is van ilyen hiba a mentéssel?
Ha esetleg valaki tudna küldeni egy mentést az keressen már meg privátban.Köszi
-
San398
őstag
Mennie kell a magyarítással mert én úgy játszottam végig (a gépi fordítással)
Akkor lehet coop-ban tolni haverral ha mindkét játékosnál ugyanaz van fenn. pl. mindkét játék alap, mindkét játék magyarított stb. Ha fent van a magyarítás akkor már a szerveren se fogsz találni party-t, de egyedül játszhatod a játékot.shotika: Az első rész is engedte csak a fentieket kell betartani
-
San398
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítségre, információra lenne szükségem. Van most kilencedikétől ugye ez a drop kick hétvége. Próbálkozom de csak akkor számolja amikor a tetőről úgymond lerugom a zombikat és meghalnak. Viszont néztem youtube videót és ott egy rugásból elpusztulnak a zombik míg nálam vígan felkelnek és szinte semennyivel nem lett kevesebb az életük. Mit csinálok rosszul? Mitől lesz nagyobb a drop kick sebzése? -
San398
őstag
Elindult ma a rampage event de nem találom hol tudok belépni. Az első részben valahol a menüben kellett bekapcsolni hogy akarok e részt venni benne de itt nem találok ilyen opciót. Ha valaki tud segíteni azt megköszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 - népalma
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- ZEN.com
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robogó, kismotor
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most kellene összeszednem a géphez a cuccokat de már nagyon unom.Természetesen én is meg fogom csinálni amit hozott ez a reloaded