Hirdetés
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- CES 2026: rackezhető munkállomás Razer recept szerint
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Milyen széket vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz
Busterftw
üzenetére
Ja, éppen láttam, hogy más ilyen is van ... még jó, hogy arról volt szó, lőfegyverek már nem lesznek ebben a részben (és valahol logikus is, így, 15 évvel a kataszrófa után).
Kicsit túl lett tolva az esater egg szekere (pláne ezzel a 2000-es demidzzsel) már ebben a játékban (no de nem akarok elmenni auraszinkbe
), merta rengeteg hibáával, még így is jónak tartom (hja, a deathloopra is találtunk megoldást, de úgy látom a hozzászóéás hiányából, hogy még nem volt hozzá szerencsétek. @F_Peter: nem az "offline" mentés a megoldás, legalábbis, az csak nagyon speciális esetben tud működni, mint pl. Nálad). -
axlfsi
veterán
válasz
cyberkind
üzenetére
Arra mérget vehetsz, mert az argentin kulcsa már megvan hozzá, lol
és amúgy is ígérte, hogy szidni fogja
-
törölt tag
Tegnap YT-on megnéztem a maradék endingeket, és elsőre sikerült a True Endinget megszerezni.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
Anonymus23
üzenetére
Nekem pl a scrap mindig elmegy, mert imadom a shotgunt puffogtatni, az meg 100 scrap legyartani.
Igy allandoan inkabb 400-600 kozott vagyok. -
Srácok, találkozott már valaki az alábbi hibával?
Szélmalom-ra való feljutásnál van 2 rúd ami fel-le mozog. Az egyik alacsonyabbra jön, a másik magasabbra megy. Elvileg rá kéne kapaszkodnom arra amelyik alacsonyabbra jön le, és arról átugrani kapaszkodva a másikra, majd arról tovább a párkányra.
NA most a problémám, hogy a fel-le mozgó rúdra ha rákapaszkodom, akkor én lógok ahol odaugrottam a rúd nélkülem megy fel tovább
.
3 napja szívok vele, mondom majd a következő játéknál megpróbálom hátha bebugolt, de ez nagyon úgy maradt 3 különböző napon, 7 különböző játék indításban.
Nem mintha nagyon hiányozna, de törekszem minden dologra ami bevehető bázisnak.A grappling hook-ban van olyan funkció hogy húzom fel magam a kötélen vagy ez csak lógok a végén elven működik?
-
shotika
őstag
Na, ismét black screen. Utolsó átvezető videónál mikor váltana a jelenet, egyszerűen semmire nem reagál a játék, csak fekete az egész, és veszettül tekeri a gépet...
szerk: aztán megint magától helyrejött...
-
S e t h
nagyúr
Aiden megy aludni.
Szakadok.
[link] -
vvega30
senior tag
sziasztok, most kezdtem nem régen.
egy gyors kérdésem van elsőre:
a szir-szar fegyvereket miért nem lehet eladnbi a vendornál? késöbb ezeket szét lehet majd szedni vagy nincs értelme gyüjtögetni? -
Zolás
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
Már látom a következő írásod. 10es szinten vagyok, és a 9999trilliárd után nem számolja a játék a pénzem. Nem tudjátok, jön erre valami peccs? Kiborító, hogy nem hagynak farmolni nyugodtan!
-
Anonymus23
veterán
Nem ülök rajta, csak nincs rá szükség. Lockpicket szerintem ha craftoltam összesen ~25-30 db-t, és még van belőle, medkitet craftoltam még, de abból se nagyon fogy
.
41 órám van már benne, de még az első térképen vagyok, a 4 területet fedezem fel (kvázi szobáról szobára
) , és főleg az esti tevékenységeket tolom rajta. Marha jó feelingje van itt is a menekülésnek, mondjuk a lvl3-4-es azért már elég húzós...A feelingje nagyon bejön a játéknak, akárcsak anno a DL1, nem sietem el, nem nagyon van másik játék, ami lekötne mostanság, szal beosztom
, így viszont az alapanyag+pénz az gyűlik csúnyán, de semmi gond, max eladom szépen, a cashre legalább nincs korlát... -
warcat
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Ne ülj ilyen sok alapanyagon? Biztos lett volna mit legyártani belőle, majd javítják.
Scrap kell a dobókésekbe, lockpickhez, nyilakhoz kb minden fontos-hasznos dologhoz. -
Anonymus23
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Erre valaki?
-
warcat
veterán
válasz
boogie84
üzenetére
Tollakat az árusoktól vegyél, már most is van pénzed és később is lesz dögivel, a lvl 7 és feletti ruhadarabokért 4000 felett fizetnek a boltosok, érdekes módon a fegyverek csak pár százat érnek.Az összes scrap-et is vedd meg mindig és ne felejtsd el, hogy a craftmastereknél is van vásárolható alapanyag.
És van fél óránként farmolható 10db (9 mert az egyik bugos) airdrop láda délen a pálya szélén a tó alá süllyedt negyedben.
-
boogie84
veterán

Nálam első rész kimaradt. Mi az amit ruháknál elsődlegesen figyelembe kell venni?
A GEAR ARMOR értéke számít egyáltalán? Vagy a ruha tulajdonságait figyelitek inkább?
Bár annyi statisztikai adatot nem tudok fejben tartani, hogy pl egy cipőt lecserélve a kesztyű értékeinél is jobbat kapok. Ez egy picit káosz nekem, vagy nem kell ezt túl komolyan venni?
Va bevált helyetek ahol a tollakat gyűjtitek?
Tudom tudom, le van írva, hogy tetőknél, fészkeknél. Eddig kb random lootoltam, de most h fogyóban a nyílvessző rá kell mennem kicsit.Köszi a segítséget!
Nekem nagyon bejön a játék.
#462batman91
Nem tisztem eldönteni. Inkább ignorálom. Azután léptem ki és kb. halt ki az FC6 topik h megjelent... Remélem itt nem így lesz. -
törölt tag
-
törölt tag
-
cyberkind
félisten
Egyébként az 500 óra walkthrough nem volt túlzás a fejlesztőktől, csak nézzétek meg mennyi és milyen dolgok kellenek egy bármilyen blueprint maxra húzására.
-
törölt tag
-
NvidiaRTX
őstag
-
Anonymus23
veterán
Nem tudom, hogy ez fícsör vagy bug?
Pl alapanyagot gyűjtögetek jártomban keltemben, és az alkatrészből pikk-pakk összegyűlt 999 db, nem tudtam többet felvenni, jó, mondom, akkor megy a stashbe, tovább gyűlt, mondom, hogy ne legyen gond, berakom a stashbe (like DL1), nem engedte!!!!
Azaz 1 féle cuccosból csak 999 lehet akkor a stashben és 999 nálam, ez az összes max?
A másik meg, hogy volt valami 400-500 db volt nálam, gondoltam kipróbálom, hogy visszarakom a stashből az összest, na a játék ezt úgy oldotta meg, hogy a 999-et visszarakta a hátizsákba, ami meg nálam volt az eltűnt, azaz 400-500 db alapanyag hussss.
Mondom wtf???
Másnál is ilyen? -
shotika
őstag
Húha. Na az van, hogy eléggé a végén vagyok a game-nek, ki is írta a játék egy ponton, hogy most már az uccsó rész jön és amíg végig nem vittem, addig nem térhetek vissza a városba. Egy darabig játszottam, majd az egyik videó után, átdobott vissza a városba, ahol pár mp után megjelenik egy fekete képernyő, és a játék kurzora, de semmire se reagál már a játék, csak a zene szól. WTF?
-
Winne
nagyúr
Köszi az infót, akkor mire lesz időm játszani beszerzem valahonnan a teljes verzió, az első is megérte minden forintját.

A storyban bízok, hogy lesznek azért kiegészítők és ugyanúgy nem hagyják el, mint az első részt.

-
-
cyberkind
félisten
Jó, nagyon jó, nálam ugyan nem ér a DL1 Enhanced fölé (jelen állapotában), de megközelíti, és ez még csak az alapjáték.
Viszont tartalmasabb és nagyobb minden téren, a parkour valami eszméletlen, a zene sokkal jobb, nem tudom mit lehetne mondani, talán még annyit, hogy én most már az Ultimate kiadást venném, nemcsak a Deluxe-ot, mert várhatóan jobb lesz mint az 1.
-
Winne
nagyúr
Urak aki DL első résszel sokat játszott, szerette, mondjon már egy gyors véleményt erről?
Mennyire tetszik ez, mennyi az újdonság, lesz-e annyi játékidőnk benne, mint az 1-ben, ésatöbbi.

-
S e t h
nagyúr
A peacekeeperektől kapott crossbow képes zoomra? Sima bow esetén ment, de itt rá nem jövök, hogy lehet zoomolva célozni.
-
axlfsi
veterán
Srácok!
Sok helyen olvastam twitteren, stb, hogy nagyon sokaknak olyan szinten bebugol, hogy "deathloop" lesz belőle és csak újrakezdés a megoldás. Elvileg leginkább akkor tud előfordulni, ha coopban játszik az ember.
Kérdezném, hogy:
- ennél esetleg konrkétabban már sikerült behatárolni a hiba okozóját (hogy esetleg majd elkerüljük) vagy még mindig random, nincs rá magyarázat?
- arra van megoldás, hogy minden coop session előtt az ember valahogy mentésre kényszerítse a játékot? (úgy tudom, hogy van rá valamilyen lehetőség a későbbiekben, ha esetleg ez előfordulna, hogy a "local" mentett játékállást töltse az be és ne az online-t (ami a "deathloop").
- vagy egyszerűen csak akkor van "deathloop", amikor a "Continue"-ra nyom az ember és mentést betöltve, mindig rendben van az és nem kell előről kezdeni az egészet?Nagyon jó móka együtt haladni és a progress is halad, úgy vettük észre. Sokkal magabiztosabban farmljuk az éjszakát vállvetve, mint egyedül

UI: cserébe fogadjátok szeretettel
(van még pár)Szerk.: hja, a platform az xsx
-
hajbel
addikt
Ultra quality FSR mod vótmá? Hasznos lehet AMD és Nvidia userek számára is. A nagy kapkodásban ezt azt opciót is véletlenül letiltották a meüből

-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
A 14-15 hónapot nem nevezném 2 évnek. 2020. Novemberében jött a 9. generáció.
-
törölt tag
Így egy évvel az új konzolok megjelenése után nem tudom mit szeretnél, mivel többnyire még olyan jàtékok jöttek, amik az elzőzőre készültek, amik CPU-ban màr akkor is gyengének szàmítottak, amikor 13-14-ben megjelentek. Mind a PS5 és SX sokkal jobban tudná futtatni a Dying Light 2-t, mint az ahogy jelenleg fut, de Techlandnek elég komoly gondjai lehettek a fejlesztéssel. Làsd: kivàgott pàlyarészek és megvágott story.
Kérdésedre max TPS "friss" openworld jàtékot tudok mondani, ami jól futott a 8. generációs konzolokon (One X-en biztosan), ez pedig a RDR2.
-
S e t h
nagyúr
válasz
üzenetére
Először azt hittem hogy egy kicseszett bug és tönkre fogja vágni majd idővel a játékot, aztán láttam a redditen, hogy mindenki ezen röhög.
A patchek csak egy olyan dolgot nem raktak rendbe, amire azért titkon kicsit számítottam.
Mint kiderült elég általános dolog, hogy az előrendelőknekn is járó reedem fegyverek csak egyszer vehetők ki a stashből és még ez sem igaz teljesen, mert van akinek 1-2-3 alkalommal is sikerült, mielőtt lehalt.
A techland szerint viszont ilyen probléma nem fordulhat elő, ami csak azért szomorú, mert ezek szerint nem is foglalkoznak vele.
Nem nagy gond, mert azt sem tudom mennyi fegyverem van már, de azért azok elég jól néznek ki és csak megint egy dolog ami nem müködik megfelelően. -
cyberkind
félisten
válasz
üzenetére
Nálam nem körözi az 1-et, de az elsőt én már az Enhanced-ben toltam, és ahhoz képest nem sokkal marad el (leginkább gameplayben, mármint a városban a közlekedés az utcán nem annyira jó, ide jó lenne egy moci, ami valszeg lesz
). Ez, a 2. rész amikor szép lassan kapja a dolgait, bőven jobb lesz mint az 1 mindenese kiadása, szvsz, nálam ez az év meglepetése, én egy hatalmas zakót, katyvaszt vártam az ezerszer említett 2 éves csúszás miatt, de szerencsére nem ez történt, talán már bánom is, hogy nem a fullos csomagot vettem, csak megint szart se tudni a 2 DLC-ről, amik talán expansion-ök lesznek. 
Egyébként már most jó pár kontentről van infó.

Kis spoiler
Amikor mászunk fel a legmagasabb toronyra, és ott beindul az a zene, ez a rész kb extázis, de úgy az egész soundtrack nagyon jól meglett komponálva.
-
S e t h
nagyúr
-
cyberkind
félisten
És még közel 2 évre el is tűnt a játék, nekem speciel így is tetszik.
-
törölt tag
Xboxon nem villan be semmilyen logó.

A mapból is le lett vàgva, szóval még lett volna mit dolgozni bőven.
Tehàt tovàbbra is àll amit mondtam hogy a Techland nem volt képes normàlisan megcsinàlni, most az hogy PC-n az Nvidia élvezett prioritàst, az màs kérdés. A jàték kiadója a Techland volt, tehàt az indulàsba az Nvidiànak semmilyen beleszólàsa nem volt, még akkor sem ha esetleg tényleg dobtak oda egy kis kenőpénzt. -
hajbel
addikt
válasz
üzenetére
Az nvidiatól kapták a pénzt, mert nvidia szponzorálta a játékot. Ha nem hiszed, indítsd el a játékot és bevillan a logo... Nem tudom, hogy mit kell értetlenkedni. Az. hogy nem volt kész a játék, pont az én érvemet támasztja alá, mert ha valakit sürget a határidő, akkor azt helyezi előtérbe akitől pénzt kap, ergo nem optimalizálják konzolra és amd-re a játékot. De kb. értem, hogy abból adódik a nézetkülönbség, hogy fogalmad simcs a fejlesztésről.
-
törölt tag
Igen persze... Akkor csak véletlen lehet hogy SPOILER: A tàrgyalàsos 2018 E3 demó a játék vége, és még az sem úgy zajlik le, mint azt ott nekünk bemutatták...
Rohadtúl nem volt idejük a story-t befejezni, ezàltal a jàtékkal se tudtak eleget foglalkozni, de tuti hogy az Nvidia fizette le őket hogy konzolon meg AMD PC szarabbul fusson, áh tényleg kicsit sem konteó. 
-
modd3r
őstag
Olyannal találkozott már valaki, hogy fényes nappal van a játékban, mégis 22:41-et mutat az óra a jobb alsó sarokban, és vannak chase-ek is?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

és amúgy is ígérte, hogy szidni fogja