Hirdetés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
vvega30
senior tag
nekem is gondot okoz a pénz szerzés. de lagnagyobb bajom az, hogy még mindig nem tudom eladni a felszedett itemeket.10-ből 3-at ha el tudok adni ami megjelenik az árusnál és azt is csak 2-3 goldért... lvl6os cuccok. ez direkt ilyen vagy bug?
-
axlfsi
veterán
Joci, harcimacska, köszi az infókat, megnézem majd, illetve az endgame résznél már kibeszéltük tegnap, hogy mit kell válaszolni, hogy aztán kiszáradjon az a városrész

-
warcat
veterán
Mivel úgyis kellenek a trófeák is a fejlesztésekhez, legegyszerűbb zombikból pénzt farmolni, a fárasztó csapkodás helyett célszerűbb lerugdosni a hídról őket és akkor egyból meghalnak az eséstől.Egy éjszaka alatt le lehet tolni három 4/4-es üldözést (nagyjából egy tucatnyi volatile lerugdosása után már annyi jön, hogy valamelyik agyon fog csapni, bár tény, hogy akkor még csak másfél hp csíkom volt)
Aztán amikor eljön a reggel, már csak lent az utcán fel kell szedegetni a tatyókat.A trófeák mellett egy rakás pénzt és eladható motyókat is dobálnak.
Van erre több hely is, én itt farmoltam. (nincs kedvem most belépni képért, ugyan ennél az árusnál az egyik oldalon van egy függőhíd aminek a végébe beállsz háttal az UV lámpáknak)
Érdemes ki és be lépegetni az UV fényből, hogy ne érjen véget az üldözés.Csak két helyen tudnak felmászni oda a zombik és kapaszkodás közben teljesen védtelenek. -
Elvileg a The Colonel nevű küldetéssorozatban van, ma keresgéltem én is hol ez a választás, szerencsére még előtte vagyok Veronika küldetésben
.
Én most megálltam, nem merek nagyon túlmenni, mert valaki írta, hogy a vége felé már nem lehet visszajönni a mapokra amíg az Endgame le nem zajlik... -
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Eddig is volt benne féltégla, meg üveg.
-
axlfsi
veterán
válasz
üzenetére
Arra mi azt találtuk tökéletes megoldásnak (de szerintem már írtam is róla), hogy bejön hozzám(!) a haver, aki pár szinttel még magasabb, mint én (mobok nem skálázódnak érdekesmód) és beállunk egy olyan utca végébe, ahol amugy egy GRE ládás épületet szedünk ki és ha gáz van, vissza lehet hőkölni az UV alá, majd maxos UV lámpa, legerősebb fegyver, benne Korek, military medpack és mehet a chase 4/4-ig és orrvérzésig (unalomig)

-
Mr.Csizmás
titán
tegnapi patch-el kerültek be a féltéglák, és üvegek?
-
axlfsi
veterán
válasz
üzenetére
Én az upgradekre gyűjtök leginkább és - lehet rosszul csinálom, nem tudom, de - a normál játékmenet (=semmi trükközés) során, ami a story- és side missionok, elég lassan gyűlik az "arany" ... ahogy egyre inkább magasabb szinten van az adott cucc upgradeje, annál több pénz kell hozzá, ... brutál módon fogy nálam (sajnos), nem győzöm "farmolni", ... ezért kellene nekem az a városrész "kiszáradtan", ... de majd akkor az "engdame" előtt figyelek és a megfelelő választ adom a megfelelő személynek (köszi ezúton is az infót hozzá
) -
válasz
üzenetére
Itt az 500 torony meg az Airdrop:
Az alábbi 2 küldivel kapcsolatban segítsetek kérlek:
Cheers küldetés:
Targetelni a térképen nem tudom, a feladatok listában menüben nem látszik, helyszínre érve semmi...
Írja ott felül, hogy Completed, lehet hogy kész de nem tűnt el az ikon a térképről?
Itt is hasonló a helyzet, helyszínen semmi, Targetelni nem lehet, menüben nincs, ez is kész és bebugolt vajon?
-
törölt tag
Egyébként tök felesleges leengedni a vizet, mert nincs ott semmi, a loot meg víz alatt is nyitható. lvl 5-ös karakterrel is felveheted a 9-es szintü cuccokat, így a szintnek sincs sok értelme szvsz.
-
törölt tag
Naszóval...
Spoileres rész jön a víz leeresztéséről, aki akarja elolvassa.
Ugye a 18-as demo a jàték vége, és én a Colonelnek hittem hogy nem ölte meg Frank-et, viszont ha Mattnek hiszel akkor a víz leeresztődik. Ez màr csak azért is fura, mert nem vízért mentek oda tàrgyalni, hanem az X13 hangàrban elhelyezett rakétàk miatt. Nem is gondoltam rà hogy a víz leereszthető.
-
axlfsi
veterán
Srácok! A térkép déli részén, a víz alatti városról a vizet, hogy lehet leengedni?
-
cyberkind
félisten
Beváltottam a Twitch droppokat, ezekből kifejezetten a Bow érdekelt, DE hiába jók az értékei, ha csak átlövök vele a zombikon.
-
cyberkind
félisten
Nah, nálam meglett az összes inhibitors, én a stamina-ra mentem, így az fullos (700), az élet pedig csak 480.
-
törölt tag
Tölthető a PK Pack 2/3
-
FaTHI
őstag
válasz
Atilla001
üzenetére
Igen, de szinte mindenütt pontos. A megszólitásokkal lehet némi gond, értem itt a többes számot pl. de összeségében jó lett. Ha adtok egy helyet ahová fel tudom tölteni szivesen megteszem kb. 700mb.ot foglal. Ha frissitik a játékot újra felül kell irni a megadott könyvtárat és kész!
-
BenSopra
tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nekem olyat szokott csinálni -de már csak röhögök rajta mert maximum átmegyek egy másikhoz- hogy közeledek egy safe zone felé, látom hogy ott a vendor és a craftman, aztán amikor közel érek a vendorhoz, hirtelen craftman lesz belőle olyan 2-3 méter távolságból..
Szóval van 2 craftmen és 0 vendor..

-
axlfsi
veterán
Srácok!
Ha valakinél bebugolt az óra és eltűnik (és nem enged aludni sehol, mert nem biztonságos), akkor arra tudtok megoldást?
EZEK közül egyik sem működött (pedig van pár varia...)
-
S e t h
nagyúr
Elkezdtem a VNC-s towert és gondoltam tartok egy eligazítást az ott patrolozó volatilenak crossbow-val.
Nem egyedül volt. -
axlfsi
veterán
válasz
üzenetére
Rendben, akkor te azt használod

Annyiból azért mindenképp más egy bal kézből, csak a megfelelő pillanatban, egy megfelelő másodpercre vagy kettőre bekapcsolni, csak pont annyira (!), hogy visszahőköljenek és már kaszabolom is, mint amikor ledobsz egy ilyen UV csövet és csak ott világít, cserébe elkerülik.
Eleve más a purpose

-
shotika
őstag
válasz
JoceeHunt
üzenetére
Én nem raktam félre semmit, mindig egy ruha volt nálam, általában a legjobb értékekkel. Ha hasonlót találtam, azokból mindig az egykezes dmg-et helyeztem a hangsúlyt, bár őszintén szólva, én a teljes ruházkodás témát kihagytam volna a játékból, mert konkrétan semmi értelmük. A weapon skálázás is pofonegyszerű, tök mindegy mivel ütsz egy 5-ös szintű enemyt, csak annyi a lényeg, hogy a fegyo is legyen hasonló vagy magasabb szinten.
Mikor ezekre a "trükkökre" rájöttem, igazából szög egyszerűvé vált a játék, sőt egy idő után már a skillekre se raktam egy darab pontot se, egész egyszerűen átrohantam a zombik mellett, mert a közelharcra kihegyezett játékmenet feleslegesen nyújtotta el a játékidőt. Állandóan nyilakat csinálni meg pillanatok alatt lezabálja a scrap készletet, így azokat a küldetésekre meg a metró takarításokra tettem félre.Igazából az egész játékban az egyetlen kihívás az a Voletile-okkal szembeni harcok, azokat nagyon élveztem mindig.
Az alvóhelyem táskáját egyetlen egyszer sem használtam.
Végül 52 óránál álltam meg. Maradt pár mellékküldi, meg vagy 50 tök értelmetlenül nehéz challenge, de majd akkor térek vissza a játékra, ha lesz magyarítás.
Összességében véve jól szórakoztam a játékkal, de az első rész sokkal vegytisztább élményt adott, emlékezetesebb küldetésekkel (pl a sulis rész vagy amikor egy sokszintes házban, szintről szintre kellett feljebb jutni), a helyszínek is változatosabbak voltak. Itt végig városban vagyunk (csak néha kell kimászni máshova), és ugyan baromi jól lett felépítve, de így utólag visszatekintve én azt látom, hogy nem kellett volna tripla A kategóriásként indulnia, mert azoknak a kritériumoknak sajnos ma már nem felel meg.
-
cyberkind
félisten
Arra azért figyeljetek, hogy nem lehet kimaxolni minden statot, illetve ha úgy adagoljátok akkor egyiket se.
-
warcat
veterán
válasz
JoceeHunt
üzenetére
A dobókés kimaxolva 150-et sebez és 5 darabot gyártasz le belőle.Megszakítja a sppeciális támadásokat ( tehát ha pl egy volatile agyon akar ütni), howlereket oneshotolja és olyankor nem riasztanak.
Amúgy a trófeák a fejlesztésekhez könnyen farmolhatóak, van rájuk több hely is, jellemzően valamelyik menedékház mellett. -
Húú én még csak 5-ös vagyok, ráadásul akikkel játszani szoktam online meg se vették mert nekem PS5-öm van, nekik meg 4-esek.
Szóval sajna egyedül maradtam
. Chase-től eddig menekültem inkább, próbálok erősebb lenni, hogy bele álljak egy éjszakai hadműveletbe, de egyedül lehet nem is fogok.
Nálam a fegyverre építhető tűz/áram lvl 2, ernyőm lvl 2, zártörő lvl 3, nincs anyagom fejleszteni
. Heal/Stamina nálam is 6/8.
Persze ok-okozat mert nem állok bele a zombikba. -
axlfsi
veterán
válasz
JoceeHunt
üzenetére
Hányas szinten van a karaktered?
Mi azt csináljuk haverral, hogy összecoopulunk, keresünk egy jó helyszínt, ahol alapvetően csak szemből támadhatnak ránk, kimegyünk oda éjjel és beaggrózzuk őket, majd kifarmoljuk a 'Chase'-t végig (4)
Rengeteg common-, uncommon- és rare trophy és egyéb loot esik, plusz a végén xp is jár.
Egyedül persze nem könnyű, de egy jó fegyverrel, benne közel maxos módosítókkal, és legalább kettes szintű UV lámpával már kezelhető a helyzet.
Voletile-okkal vigyázni kell, kurva nagy pofonokat osztanak. A Heal/Stamina nálam 6/8, havernak olyan 10/13 környéke talán, ha jól rémlik (csak érdekességképpen írtam)....de vannak ettől jobb farmolási módszerek is, az tuti, de én nem akarok 'glitchelni'
-
Akkor te nem gyengén nyomod a játékidőt
.
Most vagyok Veronika küldetésben a Story vonalon, a Side-ok kb fele kész, én nagyon nem konfrontálódok a zombikkal, pont tegnap éreztem, hogy ezen változtatnom kell mert a trófeák amik a fejlesztéshez kellenek nemigazán jönnek.
Ami nekem kicsit neheztelés: nagyon kevés a hely pakolgatni, állandóan megtelik már az alvóhelyem táskája is, gyűjtögettem a ruhákat, mert át szoktam pakolni éppen mire gyúrok (xp, vagy heal kell inkább netán erő....)#518 S e t h
Molotov állandóan elfogy nálam nem győzöm gyártani és venni... -
S e t h
nagyúr
Ha vkinek gondjai vannak a játék nehézségével annak skálázhatósága ellenére, akkor a molotov lesz a legjobb barátja.
Gyakorlatilag szinte god mode. -
shotika
őstag
válasz
JoceeHunt
üzenetére
"Egyébként a cuccok fejlesztése (craft) tényleg igen drága, nem is tudom fogom-e mind nyomni...."
Ja, egy idő után már nagyon drága lesz a fejlesztésük, ezért én is inkább azokra gyúrtam, amiket a leginkább használtam. Ilyen volt a Molotov, a Lockpick, a Heal (bár nem maxoltam, mert egy idő után a katonai medpackekből szinte állandóan volt nálam vagy 60-70, azok meg fél mp alatt fullra húzzák a hp-t).
Fegyo kiegek már érdekesebbek voltak, bár én maradtam a klasszikus tűz / elektromosság vonalon, azokat húztam fel ilyen 7-es körüli értékre. -
cyberkind
félisten
Sikeresen bebugoltatta a Techland a játékot (nálam), most már nem tudom tolni a Doom trialt.
-
Igen tényleg ez az, találtam egy videót is, a helyszín stimmel, mindent végigjártam, de az a szakállas öreg nekem nem volt ott. Ahol harcol a földszinten a zombikkal 10:08-tól, ott áll egy olyan zombi az ajtó előtt ami meg se mozdul. Este ránézek még 1x ha nem lesz elengedem.
A küldetés egyébként a térképen látszik fehér négyzettel, de jelölni nem engedi, végigfut az X gombra de nem jelöli a térképen be...
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Elvileg egy jelölés szól róla, este befotózom a térképet és holnap berakom ide
. -
Azt esetleg tudja valaki, hogy van-e olyan mellék küldetés ami időhöz kötött?
Van egy olyan küldim ahol meg kellene találnom valami faszit, mielőtt megissza a mérget. Odamentem, sehol senki, azaz egy olyan ajtóban áll az épületen belül egy zombiféle ember ami félig nyitva, de az utcáról nem lehet bemenni. De nem reagál semmire csak áll.
Egy másik küldiben meg meg kellene találnom valami supplyt, de sehol semmi. Elvileg megvan a rejtett szoba nagy kutakodás után de nincs benne semmi.
Nem írják egyiknél sem hogy pl csak éjszaka. A fehér négyzet meg nem tűnik el a térképről.
-
válasz
BenSopra
üzenetére
Fúúú, ezt nem tudtam, esti program megint meglesz

#502 warcat:
Nem próbáltam még, egyelőre most nagyon gyűjtöm és vásárolom a madártollat meg a csavarokat
. Ezt a betontömbös nagydarab zombit lövöldöztem meg vele, és igen könnyű így már sétálni az utcán akár...Egyébként a cuccok fejlesztése (craft) tényleg igen drága, nem is tudom fogom-e mind nyomni....
-
-
Mr.Csizmás
titán
twitchen bekerült a dropba egy sisak, és nyíl. 1-1 óra kell hozzá.
-
Szerintem lövöldözés nélkül is bőven jó az egész. Aki lövöldözne menjen COD-ozni
.
Egyébként a Crossbow túl erősre sikeredett, tegnap megszereztem, mentem is vele 1-2 órát, majdnem elment a kedvem olyan egyszerű lett minden, így inkább elraktam a szatyorba, majd ha kell valami nagyobb bajban akkor előkerül.Fizzie:
Sikerült feljutnom a még mindig felmászhatatlan helyekre!
A legmagasabb tornyon a térképen miért nem látszik az Antenna? Minden Antennára amelyiket befoglaltam, ha rámegyek látom a sugárzási körét, abban a városrészben viszont semmi, és nem látom az antennát a tetőn, pedig főküldi volt. Most másszak fel ismét?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Peugeot, Citroën topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.