- Bluetooth hangszórók
- Milyen házat vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Monitor hiba topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vvega30
senior tag
válasz
Oposzumtoszó #2479 üzenetére
10 és 16 óra ha jól emlékszem.
-
vvega30
senior tag
válasz
LordAxwell #2416 üzenetére
Én nem tudom, hogy újra lehet-e játszani, nem próbáltam.
-
vvega30
senior tag
Nekem ami a legjobban bejött az a Camuflage skill.
Miután megszerezted, éjjszaka elmégy egy jó sok zombit tartalmazó helyre, majd nekiállsz hátulról nyakakat kitörni, közben meg a camuflaget felvenni mindig mielőtt lejárna.
Gyakorlatilag végtelen xp.
Agilityre pedig a legjobb, hogy felmégy szintén éjjszaka a nagy hídnak legtetejére, van is oda valami lámpás q.
Ott pedig elkezdesz csúszkálni a kötélpályán az egyik oldalról a másikra. Csúszásonként 130 xp ha jól emlékszem. Egy éjjszaka alatt rengeteg xpt lehet szerezni, bár baromi unalmas -
vvega30
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #2203 üzenetére
ne már
akkor semmi értelme az egésznek, minek rakták volna bele? -
vvega30
senior tag
válasz
Zsmester89 #1910 üzenetére
nekem van "kulcsom" de nem nyílik az ajtó, kell még valami hozzá?
-
vvega30
senior tag
válasz
micafighter #1751 üzenetére
pf...
agilityre nincs ilyen exploit? -
vvega30
senior tag
válasz
Zsmester89 #1749 üzenetére
oké de honnan van?
-
vvega30
senior tag
válasz
Zsmester89 #1739 üzenetére
drop-ok alatt a repülőből kidobott cumót érted? mert abból olyan nagyon sok azért nincs.
napi 2x jön meg éjjel egyszer az 3 naponta, nem sok -
vvega30
senior tag
válasz
Zsmester89 #1676 üzenetére
SPOILER
ahol elrakétáztak az alagútba ott van a földön 2 db kütyü, rajszög jelzi őket, azokat felvetted? -
vvega30
senior tag
válasz
Zsmester89 #1653 üzenetére
azt figyeltem meg, hogy ha nem mozdítom az egeret és nem nyomok gombot akkor teljes képernyőben indul el, de ha igen, akkor meg ablak kerettel....
-
vvega30
senior tag
válasz
Devil Smile #1622 üzenetére
én nem találtam "átjárót", szerintem külön kezeli.
-
vvega30
senior tag
válasz
Zsmester89 #1530 üzenetére
jah néztem videót róla....
nah az az amit soha nem fogok megcsinálni, nem vagyok jó az időre menő dolgokban -
vvega30
senior tag
válasz
Zsmester89 #1520 üzenetére
hogy lehet megszerezni az íjat?
-
vvega30
senior tag
meghajtókként egy steam mappád lehet, azon belül a játékok mindig ugyanott vannak.
én úgy csináltam, hogy az új meghajtón létrehoztam egy steam mappát, azon belül a játék mappákat ugyanúgy ahogy volt. majd az eredeti játékot letöröltettem a stemmel. utána elindítottam a játék letöltését de már az új mappát adtam meg elérési útnak. és mivel ott volt már a game ezért csak leellenőrizte.
kicsit bonyolultnak tűnik remélem érthetően írtam le. de lehet van egyszerűbb módszer is -
vvega30
senior tag
válasz
takacsbotond #1398 üzenetére
kinyitsz 2 ládát, az egyikben tuti egy zöld fegyver van.
-
vvega30
senior tag
válasz
Prosector #796 üzenetére
Azért ez elég szánalmas, hogy ilyen külső modot kell használni a játékhoz. Kipróbáltam, állítgattam, de nem javított a helyzeten.
A notepados átírkálást is megcsináltam, de azzal se lett jobb.
De ahogy olvastam más fórumokon is vannak, akik ugyanerre panaszkodnak amire én.
Már bánom, hogy pénzt adtam ki erre a.... -
vvega30
senior tag
Üdv
Belevágtam a lecsóba. hihetetlen addiktív a játék, mondjuk ezt is vártam tőleDead Island / Riptide után jól esik újra hentelni
Nagyon megfog a feeling, Csak hihetetlen reflexeimnek és záróizmaim tökéletes működésének köszönhetően nem rittyentettem tele magam mikor rámnyitották az ajtót egy éjjsztakai menekülés közben...De...
Ez a grafika... ez nagyon beteg. Játék közben megfeletkezem róla, hogy milyen is de aztán megint feltűnik, hogyegyszerűen csúnya...
Olyan mintha egy 3D-s filmet néznék szemüveg nélkül, vagy mikor a nyomtatott képen a színek elcsúsznak egymáson. Maguk a színek sem az igaziak, de azt elnézném annak, hogy komorabb így a hangulat. Remélem érthetően írtam le a gondom. Ha kikapcsolom a film modot akkor sem észlelek válltozást. Erre van valami megoldás?
i5-öm van geforce 970-el, nemhiszem, hogy konfig gond lenne. -
vvega30
senior tag
Üdv uraim,
bajban vagyok, indítás után, a press any key to continue felirat után egyszerűen kifagy a játék.
friss, ropogós letöltés. (steamről , nem warez...)
Van ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest