Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
Új hozzászólás Aktív témák
-
haverkulum
aktív tag
Üdv, nem láttam a HSZek közt megosztva, így gondoltam közzéteszem ezt a kis programot, sokat segíthet azoknak akiknek hozzám hasonlóan játszhatatlanul akad(t) a játék szabad téren
A lényege, hogy az ingame beállításokon kívül további lehetőségeket ad a grafika butítására valamint lehet vele beállítani gombot a karóra megnézéséhez
Igaz, hogy a high beállításokhoz képest igencsak csúnyácska lesz a játék, de engem alapból annyira megfogott a hangulata, hogy nekem így is megérte
Ez a progi nélkül volt kb 10-20 közötti FPS-em, ezzel 40-80 között mozog, csak nagyon szélsőséges helyzetekben ugrik le 30 alá ^^ Addig is megteszi, amíg kezdenek valamit az AMD procik támogatásával
(bár lehet nekem alapból gyenge hozzá a proci
)Link a programhoz: [link]
Screenshot a képességeiről:

ui.: amikor jön ki frissebb verzió, indításnál felajánlja a letöltését

Új hozzászólás Aktív témák

- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Konteó topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple MacBook
- Yettel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100R 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A lényege, hogy az ingame beállításokon kívül további lehetőségeket ad a grafika butítására valamint lehet vele beállítani gombot a karóra megnézéséhez
Ez a progi nélkül volt kb 10-20 közötti FPS-em, ezzel 40-80 között mozog, csak nagyon szélsőséges helyzetekben ugrik le 30 alá ^^ Addig is megteszi, amíg kezdenek valamit az AMD procik támogatásával
)