Új hozzászólás Aktív témák
-
gyraph
tag
Koszi ! Igen, vegulis en is ezt tartottam logikusnak, de azert gondoltam jobb tajekozodni
.
A vateran talaltam egeszen jo arakkal "kabelest" , mert a 10m-es nala 5600 ft (aranyozott) , de mivel kell meg nekem HDMI eloszto, meg 10m-es HDMI-HDMI stb. , ezert kapok majdnem 10% kedvezmenyt is. -
gyraph
tag
Jelenleg nincs olyan kabelem, meg masmilyen sem, mert holnap megyek megvenni
.
Ezert akartam kicsit okosodni, hogy DVI->HDMI kabelt vegyek a masikhoz, vagy dugjam be a VGA-hoz kapott DVI-HDMI atalakitot a videokartyaba es ahhoz is HDMI-HDMI-t vegyek ? Lehet, hogy nem sokat szamit, de lehet, hogy tobbet mint gondolom . -
gyraph
tag
Sziasztok !
Vasaroltam ket uj monitort, amiknek az osszekotesehez szeretnek egy kis tanacsot kerni.
A monitorokon nincs DVI, csak HDMI. A videokartyamon van egy DVI es egy HDMI csatolo. Az evidens, hogy az egyik monitort HDMI-HDMI-vel kotom ossze. Viszont a masikat DVI-HDMI vel kossem ossze, vagy mivel van DVI-HDMI atalakitom, ezert inkabb azt is HDMI-HDMI-vel?
Nem tudom, hogy a plusz atalakitotol nem lesz e rosszabb a jel... Egyaltalan szamit ez ?
Elore is koszi !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Wise (ex-TransferWise)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest