Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Aktív témák
-
I_Am
veterán
Ezt zártam, így sok totyik foglalkozik ugyanazzal a témával.
#2-ben válassz egyet és azt használd kérlek.
Előre is köszönöm. -
PPeter
addikt
Ha MP3 hangja van, az valószínűleg kétcsatornás sztereó (ezen belül esetleg dolby surround), abból hogy akarsz 5.1-et???
Honnan vegye a többi csatorna hangját? Vagy szóljon mindenhonnan ugyanaz? A semmiből hogy csinálsz valamit? Szét lehet maszatolni valami effekt filterrel több csatornára, de az olyan lesz mint zokniban zuhanyozni, se nem jó érzés, se nem hasznos. Értelmetlenséget kívánsz. Vagy csak megnyugtató, ha azt írja ki az erősítő/dekóder hogy 5.1? Attól jobb lesz? 
Úgy látszik ez egy hetente visszatérő, soha el nem feledhető kérdés, hogy miképp csináljunk 2.0-ból 5.1-et. -
redsas
tag
Na segitene valaki divx,xvid avit mp3 hangal ,hogyan tudok 5.1 ac3 hangu dvd-re írni,felírattal(nem beleégetve).
Én a V.dub,tmpg,tmpg dvd authort használom és így csak sztereo hang lesz és a felírat a filmbe égetem!
Lépésről lépésre,milyen progik kellenek, valaki segitene? -
beci
őstag
Sziasztok.Lenne 2 problémám,amire szeretnék választ kapni. 1.Hogyan tudok úgy filmet irni,hogy megmaradjon a menü és a film,de az extrákat ne másolja át? 2.Iráshoz Nérot és Shrinket használok.Mitől van az,hogy a másolt cucc közepe-vége felé többször is akadozik a folyamatos lejátszás?Egy pillanatra megmerevedik a kép,malyd ugrik egy picit.LG 4160B iróm van,302es firmwareval,verbatim lemezt használok.Aki tud,kérem segitsen!És ha kérhetném az email cimemre a választ. beci@c2.hu Köszönöm.
-
erdoke
titán
Aha.
Bővebben: link -
redsas
tag
DVD én V.dub+Tmpgenc+Tmpgenc DVD Authorral csinálok(már jó pár darabot),de a felíratokat mindig a filmbe égettem.Na most olyan dvd szeretnék csinálni,hogy a felírat ne legyen a filmbe égetve,hanem én kapcsolhassam be az a dvdplayeren a t.kapcsolóval és nem ártana 5.1 hang sem!
Ezekről és a mikéntjükről szeretnék segitséget.
Kösz
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Formula-1
- Samsung Galaxy XCover6 Pro - nyugodtan strapáld magad!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Toshiba 500 GB 2,5 Notebook HDD
- VTX AMD Radeon HD 6870 1 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Honnan vegye a többi csatorna hangját? Vagy szóljon mindenhonnan ugyanaz? A semmiből hogy csinálsz valamit? Szét lehet maszatolni valami effekt filterrel több csatornára, de az olyan lesz mint zokniban zuhanyozni, se nem jó érzés, se nem hasznos. Értelmetlenséget kívánsz. Vagy csak megnyugtató, ha azt írja ki az erősítő/dekóder hogy 5.1? Attól jobb lesz?