- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- OLED monitor topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Canon MILC: EOS R és M topik
Aktív témák
-
bélanéni
őstag
Elég relatívak a kérdéseid...
értem ez alatt, hogy az ''avi'' formátum sok mindent takarhat. Pl. a tömörítetlen filmeknek, a DivX-el tömörített filmeknek, meg még kb 15-20 CoDec-el tömörített filmnek is avi a kiterjesztése. Ezt kicsit pontosítanod kéne. Ha pl. már tömörített állományról van szó, azt kár lenne továbbalakítani VCD formátumba, mert ha jól tudom a VCD nem más mint MPEG1 tömörítésű film .dat vagy milyen kiterjesztéssel.
A második kérdésedet nem teljesen értem: az a kérdés, hogy asztali DVD player le tudja e játszani a DivX filmet? ha ez volt a kérdés lényege, akkor: ma még ha jól tudom, egy ilyen lejátszó sincs, de pl. a JAMO készül ilyen lejátszót a piacra dobni. egyébként érthető, hogy nem nyüzsögnek az ilyen lejátszók, mert kezdetben be akarták tiltani ezt a formátumot, lévén a DVD másolás elsőszámú eszköze, ma már a gyártók érdeke, hogy le tudja játszani, mert ettől várják a DVD lejátszók elterjedését illetve nagyobb példányban eladását.
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Alkoholista nevelde
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED monitor topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- Nintendo Switch 2
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Xbox Ultimate előfizetések
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged