Új hozzászólás Aktív témák
-
ANT
őstag
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
szállitó #193 üzenetére
3at írtam 2nél nem gyorsított fel, visszaolvasás rendben, NEC 7173A-val teszt ránézésre jó, ugyanolyan értékek mint a korábbiaknál. A lemez nem karcos, a széle csak ami furcsa. (lásd verba 16x, sima mint állat, ez nem...
)
Szerintem rendben lesz a lemez, csak mivel Plex szerzodest akar bontani TY-nel, már nem simítják a szélét...
De ha mégsem, akkor ezekután szigorúan 50forintos Infinity-re írok mindent.... -
Dzsekó
addikt
Traxdatát és Ridatát elrontotta a Pioneer 109.
Traxdatát megírta, de nem tudta visszaolvasni, ridatát írás közben 4x%-nál elrontotta.
Ez még 2005 októberében volt.
Eddig én is csak Verbatim DL lemezt írtam (a két sikertelen próbálkozás után).
Csak kiváncsi volnék, hogy konkrétan AZ a TDK mit tud.
Szal #33, aki írt már Ricoh MID-jű TDK DL-t.
Szerk: ANT: Akkor én is PPétert kérdeztem, és csak Verbát mondta,
De akkor még nem volt TDK (2005), és gondolom azóta csak volt valami fejlődés.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged