Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
köszi mindenkinek!
-
attiati
veterán
közben elvileg egy srác tud helyben (valamivel ár felett) taiwani Verba-t, az megbízható mostanában ugye?
-
attiati
veterán
és a sony jó?
Itteni helyi számtechboltban eddig philipset, és tdk-t tudtak volna adni. Azok jók lehetnek? Vagy esetleg egy Maxell?
gg72: igazából egy 50-es henger kéne, nem éri meg a futár amiatt, és már nem vagyok Pestközelben.. Bár most, hogy utánaszámolok, még lehet úgy is olcsóbban jönne ki, ha futár hozza.
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
Sajnos már nem tudok bp-en venni lemezeket. Szerintetek ilyen mediamarktban, electronics-ban, vagy kisebb helyi boltokban melyik lemezek elérhetőek, és miket szabad megvenni belőlük?
Gondolom verbatim és jvc tuti nem lesz
(Mindig "lemezbolt"-tól vettem eddig.)[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
-
attiati
veterán
Az mitől lehet, hogy lemez lezárásnál DPI olvasási hiba, és nem tudja lezárni a lemezt, illetve írás közben az olvasási tároló 2-3szor lemegy 30%-ra. Minden adat visszaolvasható róla, és a Nero speed-nél is folyamatos a grafikonon mindkét vonal.
esetleg itt van hozzá a log fájl
-
attiati
veterán
Egy másik topikban arról beszéltünk (nem vita), hogy dvd írás közben ajánlott e leállítani minden olyan programot, ami a processzort, memóriát terheli, és így belepiszkál a dvd írásba
[link]
+ hozzá előzménynek az én hsz-emSzerintetek?
-
attiati
veterán
Már nem emlékszem, papírját eldobtam, de taiwan, vagy korea volt rajta (ahogy az előzőn is), nem kínai.
Azt mondod, hogy vettem egy adag selejtet?
Ugyanaz a forrásom, minden változatlan.Miért pont a lezárásnál volt gondja mindkettővel? Gyanús. Viszont mindkettő lemez csurig, szó szerint csurig lett írva, amiatt nem lehet, hogy nem maradt hely a lezáráshoz? vagy nem értek hozzá
-
attiati
veterán
Ezt miért írja ki?
[link]
Most vettem új 50-es verba hengert, Mcc04, de 4-ből 2-t elrontott lezárásnál.4x-esen szoktam eddig is ugyanezeket (de még tavalyi henger), LG H10 író.
-
attiati
veterán
beírom ide is, hátha tudjátok:
Van egy 2 gigánál kisebb xp-rendszer iso fájl, amit dos alól kéne bootolni. És mellé akarok írni még 1,5 adatot, úgy hogy bootolható dvd maradjon belőle.
Ezt hogy lehet megoldani? -
attiati
veterán
hol lehet most ingyenes kiszállítással Verbatim lemezeket venni Bp-n kistételben? (50 db kéne)
Régen lemezbolt.atw.hu-n szoktam, de most beleolvadt egy másik bizniszbe, ha jól láttam
Vagy továbbra is ugyanúgy szállítanak, csak a honlap új?[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
lehet, mindig keverem
LG GSA H10N régi darab, JL12-es firmware van rajta. Tudtommal a legújabb, azóta nem jött ki újabb.
De amit linkeltél, ott meg valami GL06-os van hozzá. Szerintem ezt már Vista-hoz adták ki.Az író max 150 dvd-re volt használva.
És a firmware frissítés akkor kéne, ha újfajta lemezeket használnék vagy bármi változás történt volna.
De gyakorlatilag ugyanazt a 1,5 évvel ezelőtti csomagot írom. Szóval nincs új nyersanyagtechnológia, amihez új firmware-re lenne szüksége az írónak. Azért nem értem. -
attiati
veterán
A legutóbbi 6 írásból 3-at elrontott az íróm (2 verba, 1 plex).
Előtte meg talán 100-ból 1-et, és ugyanezeket a lemezeket használtam. Minden ugyanez volt.A lemezek kb 1 éve állnak nálam.
Kezd elfáradni az író? (LG HS10N, vagy valami hasonló ) 2,5 éve használom kb, de tényleg semmi változás nem történt semmiben.
-
attiati
veterán
off
Ez a verseny utcai piac a verseny utca melyik részén van? Miről lehet felismerni egy először arra járó embernek? Mikor szoktak ott árusok lenni? Pl hétköznap este is, vagy vasárnap délután is?
Illetve ruhák is vannak?on
-
attiati
veterán
-
attiati
veterán
Nem tudjátok honnan lehetne szerezni üres dvd tartó hengert?
ha valakinek van felesleges, szívesen át/megveszem.
-
attiati
veterán
Éppen tegnap történt fura eset
Beraktam egy üres Verba lemezt, de furcsa, zörgő hangokat adott az író.
Ezért inkább kicseréltem egy másik üresre. Elkezdte írni (LG), de 10% körül írtó hangos "zakatoló" hangot adott ki, és a Nero "belső eszköz hibát" írt.gép lefagyott, író ledje villogot, tálcát nem akarta kiadni, kinyomtam a gépet.
az hittem elfüstöl az író, de újraindítás után a következő Verba lemezt már simán megírta, az elrontott lemezt is látta Nero.
lemezhiba, vagy íróhiba?
szerk: a lemez szélén 1 mm-es csíkban olyan, mintha koszos lenne. Talán elmozdult a lemez az íróban?
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
a narancssárga csomagolású verbatimok még forgalomban vannak?
Legutóbb is kéket kaptam, és ahogy nézegetem az oldalakat, mindenhol a kék csomagolással illusztrálják.
-
attiati
veterán
csináltam egy gyorstesztet, amin elsőre lett két leszúrás (pedig semmi program nem futott közben)
[link]
ez most rossz?(Másodikra meg tök egyenes lett. )
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
elképzelhető hogy én még szereztem régi verbát?
semmi narancs nincs rajta, csak kék
MCC004-es
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
olvasási teszttel visszateszteltem két fél éves lemezemet:
Plextor TYG03 16x-R
Philpips CMC MAG AM3 16x -RLG GSA H10N JL12-vel írva, tesztelve.
Nem tudom mi a para tárgya LG írókkal, de mindkettő gyönyörű görbét húzott, törés nélkül!
-
attiati
veterán
köszi srácok
M107 nem tudom miért írta, pedig ő minden részletre figyelni szokott -
attiati
veterán
régi csomagolású Verba MCC-t tudtok valakitől?
-
attiati
veterán
tudnék még szerezni Plextor TY-t? szerintetek megbízható azok után is, hogy elvileg már nincs...
-
attiati
veterán
válasz Sheltem77 #1485 üzenetére
MCC004-ből is van japán, szóval ez nem indok
Megszoktad sztem, hogy TY az isten, pedig én kezdem elhinni, hogy lehet, hogy legjobb, de írók nem elég kifinomultak hozzá. Amúgy engem meggyőzött a saját írómhoz készített rengeteg MCC004-es teszt. Sőt arról is meggyőződtem, hogy nem érdemes lassan írni.
-
attiati
veterán
LG GSA-H10N tesztek, légyszíves értékeljétek ki, mit jelentenek?
4x-en írva Verbatim DVD+R 16x MCC004: [link]
8x: [link]
12x: [link]
16x: [link]
Láttok a különböző írási sebességek között minőségi eltérést?TYG03 DVD-R: [link]
Verbatim MIT DVD+R 16x, MCC004, CMC Silver top, 16x-osan írva:
[link]
[link]
[link]
Mit jelentenek rajta azok az apró törések? MIT=made in taiwan? -
attiati
veterán
válasz IRON STORM #1474 üzenetére
több hsz-ben is írják, hogy más LG firmware-t frissítettek rá, mint ami rá való...
-
attiati
veterán
LG topicba írták, ez mit jelenthet pontosan?:
"I flashed my H10N drive to the E10N firmware JE07. This firmware allows UDMA4 and bitsetting using Nero CD/DVD Speed for +R and +R DL. There are some differences in the media table as well. Here's some results"
-
attiati
veterán
válasz IRON STORM #1471 üzenetére
köszi, körülnézek
-
attiati
veterán
bocs már a bénázásért, de hátha jártasabbak vagytok
hol találhatnék LG GSA-H10N íróhoz teszteket különböző alapanyagú lemezekkel?
-
attiati
veterán
PPeter
van minőségi különbség + és -os lemezek között?
jobb lehet a Verbatim MCC mint TY? -
attiati
veterán
esetleg LG GSA H10N-hez mit ajánlatok?
Philipsre és Plextor TY-re írtam eddig, gond nélkül mindkettőre.
TY-t mindenhol előnyben részesítették eddig MCC médiakóddal.Visszatesztelni nem lehet ezzel az íróval, akkor honnan tudhatnám meg, hogy mit szeret?
-
attiati
veterán
tudtok még valahonnan venni Plextor lemezeket?
(elérhetőséges is szívesen fogadok)
-
attiati
veterán
Plextor lemezekből hiány van a piacon?
kaphatóak még?
egyetlen helyen láttam eddig, ott is csak 25-ös kiszerelésben -
attiati
veterán
meghaltunk?
dvd-re milyen alkoholos filccel szabad írni?
eccer valamit szólt egy eladó, hogy van ami átszivárog -
attiati
veterán
Vettem TYG03-as Plexet, 5-6ot megpörköltem vele minden különsebb gond nélkül.
Egyiknél 80%körül lement a buffer, mert épp akkor csuktam be Operát nem kellett volna
Vissza tudom ellenőrizni őket valahogy LG íróval? -
attiati
veterán
minden off kérdésre jön válasz, bezzeg a témába vágó #383 hsz-emre semmi reakció
-
attiati
veterán
válasz blattida #387 üzenetére
Szóval LG teszt nem hiteles, mert túl jó 16x-os íráson? (lehet hogy lassabb sebességen még az az apró sebességvisszaesés sincs )
Én is meglepődtem, hogy LG mennyire jó eredményt produkált, Plexeknél pedig vannak törések a lemez végén.
Ha az ImageBurn csapata nagyon másítani akarna az eredményeken, akkor kivétel nélkül csupa jó eredmények szerepelnének nem?
Vagy pedig hibás a tesztmódszer?
A tesztek előtt szerepel is a részletes infó:
22:59:35 ImgBurn Version 1.3.0.16 Beta started!...
22:59:51 Destination Device: [0:0:0] HL-DT-ST DVDRAM GSA-H10N JJ11 (G (ATA)..
23:05:33 Source Device: [0:0:0] HL-DT-ST DVDRAM GSA-H10N JJ11 (G (ATA)...
De elvileg ez az író nem képes visszatesztre -
attiati
veterán
válasz IRON STORM #380 üzenetére
TYG03 MID-es lemezek tesztje több íróval):[link]
LG GSA-H10N JJ11 (ATA)
a törés a végén mire vezethető vissza? Nagyon érdekel, mert ilyen íróm van. A grafikon alapján jó lesz hozzá egy TYG03-as Plex lemez?
#367-ben belinkelt képek a fennti linkről elérhetők
[Szerkesztve] -
attiati
veterán
Up a fenti linknek (TYG03 MID-es lemezek tesztje több íróval). Kivállogattam a részleteket:
LG GSA-H10N JJ11 (ATA)
[link]
[link]
a törés a végén mire vezethető vissza?
PLEXTOR DVDR PX-716A 1.09 (ATA)
[link]
[link]
PLEXTOR DVDR PX-712A 1.07 (USB)
[link]
[link]
A plexeknél gyanúsak ezek a grafikonok?
Az írásra vonatkozó minden informáició:
[link]
[Szerkesztve] -
attiati
veterán
Nem akarom senki kenyerét elvenni.
Ha még nem volt:[link] -
attiati
veterán
az írás módját (CAV, CLV...) hol szokás beállítani, megadni?
-
attiati
veterán
LG H20N íróm van... 4x-esen szoktam írni
pont ezért nem bírok választani, mert mire eldönteném hogy TY médiakódos Verba-t vagy Plextort veszek, addigra jössz Te , és azt mondod hoyg ez meg már túl kifinomult az íróknak
Ha még megmondod, hogy mostanság honnan vásárolsz Plex, vagy Verba lemezeket, akkor egy nagy köszönet érte. De anélkül is a médiakód kiigazításért -
attiati
veterán
Ha végre meggyőződtem, hogy Tayo Yuden gyártotta (TY03) Plextor-t (esetleg Verba-t) szeretnék venni, akkor miből lehetek biztos abban, hogy valóban azt kapok?
Azon kívül, hogy az eladója azt mondja na és persze kibontás nélkül
Minuszosat vagy pluszosat érdemes venni archíváláshoz...? (az élettartam a fő szempont, az asztali lejátszó kompatibilitása egyáltalán nem fontos)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 10
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Energiaital topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Western Digital 8TB RED PRO - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest