- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
először azt nézd meg, hogy jelenleg milyen firmware van a meghajtón; sb vagy sh verziós, mert az kell neked, keresztbe ne próbáld meg frissíteni!
a low és a high között a különbség; low; secundary master, a high; primary slave - elvileg emiatt sem fog menni az eltérő frissítés, mert nem találja majd a frissítendő meghajtót! -
ludla
őstag
Sziasztok! Lenne egy kis problémám tegnap vettem egy SAMSUNG SN-S082H 8x slim IDE DVD Írót ami nem hajlandó egy 2x-n újra írható dvd-t formázni se írni és néztem rá firmwaret a samsung oldalán és itt van olyan hogy Low és High változat ezek között mi a különbség? Melyiket kell nekem felrakni?
-
ficsmix
tag
Szia!
Volt 1 ilyen írásod:
PIONEER DVD-RW DVR-K17RS
laptop ( Aspire 3100 ) optikai meghajtóhoz keresek firmware-t ennél újabbat
Firmware revíziója 1.00
Firmware dátuma 2006.08.30.tudom GOOGLE a barátom, de sajna semmi értelmeset nem találtam
az új DVD lemezeket rosszul kezeli 2X sebességgel ír, azt is rosszul
-Nekem is ua- a problémám, s nem találok uehhez a tipushoz.... Ha van valami jo linkked, szivesen veszem.
Köszi....& ÜDV!
-
KTU
addikt
PIONEER DVD-RW DVR-K17RS
laptop ( Aspire 3100 ) optikai meghajtóhoz keresek firmware-t ennél újabbat
Firmware revíziója 1.00
Firmware dátuma 2006.08.30.tudom GOOGLE a barátom, de sajna semmi értelmeset nem találtam
az új DVD lemezeket rosszul kezeli 2X sebességgel ír, azt is rosszul
-
Legolas
senior tag
Valaki segítsen!
UP! -
Legolas
senior tag
UP!
-
Legolas
senior tag
UP!
-
Legolas
senior tag
Na, újabb problémák vannak az íróval immár az 1.07-es firmware-rel.
A helyzet az, hogy CD Copy-zni nem lehet olyan audió CD-t ami eredeti, vagy asztali írón írták.
Valami ilyesmit ír ki a NEro, hogy ezzel az íróval nem lehet a sávokat a megfelelő pozícióban létrehozni - olvasási hiba (ettől függetlenül beolvassa és szépen lejátsza ezeket a CD-ket, csak nem hajlandó lemásolni!
Mi lehet a baj? -
arpeen2
senior tag
Írótól IS és programtól IS. Nemtudom mikori a Nerod de ha régi akkor mindenképpen küldj fel egy újabbat (lehetőleg a legújabbat www.nero.com). Asus oldalán pedig megnézheted melyik a legutóbbi fw frissítés. Ha az amit feltettél és az újabb Nero-val sem megy akkor nemtom mivan
de majd jönnek a pro userek és megmondják a kódot: DDD
-
Legolas
senior tag
Sikerült a művelet, de sajnos most sem tudja írni, csak olvasni a 4* -RW Verbatim lemezeket. (olvasni a régi firmwarrel is tudta)
Pedig eddig a Verbatimra esküdtem.
Lehet, hogy hülye kérdés, de ha a NERO nem ismeri fel a lemezt érdemes próbálkozni más progival, vagy ez csak az írótól függ?
Van az 1.07-esnél újabb firmware? -
arpeen2
senior tag
-
Legolas
senior tag
Firmware frissítés ideje mostmár tényleg elérkezett
Tegnap nem tudtam megírni a 4* RW Verbatim lemezeket.
A kérdésem az lenne, hogy lényeges, hogy az író master, vagy slave? -
Doviziozo
aktív tag
Akkor végülis jól jöttél ki belőle, van egy új íród! Szerintem ez még egy fél év múlva jól jöhet!
-
Én az LG CD íróm firmware-jét frissítettem, elsőre úgy is nézett ki, hogy sikerült, hiszen megírta a lemezeket, aztán később rájöttem, hogy mégsem: az audio lemezeket már nem írta meg...
Visszavittem a boltba, de nem mondtam meg, hogy firmwaret frissítettem, csak azt, hogy rossz. Ki is cserélték
De többet nem emberkedek, szóval ha nem szükséges, én nem frissítek semmit se nem...
-
Doviziozo
aktív tag
Izé legkülönfélébb márkájút akartam írni!
-
Doviziozo
aktív tag
''Dvd írók kontra dvd lemezek fórum''
A filmeket már rippelve kérem el a haveromtól, én + nem értek az ilyesmihez! Azt már mikor megvettem az írót tudtam, hogy pioneer=teac=asus! És ahogy hallom ezek az írók azok amelyek a legtöbb márkájú lemezt megírják!
-
Legolas
senior tag
-
Doviziozo
aktív tag
Olyan 20 lemezt írtam meg 1 adat , a többi film!
egyet sem rontott, szóval jó vétel volt. -főleg ha még vissza is csengetik az árát!
a lemeztípusokat leírtam, egy másik témában! Épp az előbb,ott megnézheted. -
Legolas
senior tag
Amúgy eddig mennyit írtál vele és mik a tapasztalatok?
-
Doviziozo
aktív tag
Letöltöttem az 1.05 -ös firmware-t tartalamzó zip-file-t, abban van egy history file, amiben leírják, hogy az adott firmware-k mit javítanak! Érdekes ebben benne van az 1.07-es!http://prohardver.hu/pics/smileys/act_confused.gif
-
Doviziozo
aktív tag
Be is ba*zna ha rossz lenne! Nem hiszem, ugyanúgy jól ír! Pontosan nem tudom, hogy miben jobb az előzőnél, de az biztos, hogy bővíti az írható médiumok listáját! Tehát ha egy nyers dvd-t nem ismert fel, vagy elk*rt, akkor azt valszeg az új firmware-vel felismeri, vagy nem rontja el!
-
Doviziozo
aktív tag
Én is néztem, nem tudom mi lehet, én kb 3 hete töltöttem le és akkor még az 1.07-est töltötte le, azóta már nincs ott , nem tudom miért lehet, de ha gondolod elküldöm neked emilben a file-t!
-
Doviziozo
aktív tag
Ja + v.mi, a lemez amit kaptál hozzá az RITEK G04 márkájú!
-
Doviziozo
aktív tag
Hi! Én is ilyen írót vettem sulinetre!
1.05-ös firmware volt, aztán letöltöttem az Asus oldaláról, az 1.07-est!
Elíndítottam egy exe-file-t 2 perc és kész is! Nyugodtan frissítheted szerintem neked sem lesz baj vele! -
Legolas
senior tag
Sok mindent megtudtam és kösz a segítséget, de egyelőre vaklárma volt.
Megnéztem a Neroban és ugyanaz a firmware van rajta, mint ami az Asus oldalán, tehát a legújabb. Talán a sulinetesek tették rá (CHS)
Ja és jelentem sikeresen megírtam első - os DVD lemezemet! -
hungeek
senior tag
ha frissítés közben baszódik el valami akkor akadákoskodhatnak.... ha később valami más hiba miatt kell a gari nem fognak firmware frissítés miatt elküldeni a picsába.... ez ugyan az mint a bios frissítés...
-
Legolas
senior tag
Nem tudom, hogy tudják-e. Amúgy Sex-es a cucc!
Már majdnem visszamontam, mert már jó 3 hete rendeltük meg.
Egyetlen pozitívum, hogy azóta kb 3 rugóval esett a listaára, így kevesebből megúsztuk!
Jó kis dobozos verzió! 2 cd szoftverekkel (író, lejátszó)
Egy írható cd, meg egy DVD-R lemez (aminek nincs feltüntetve a márkája! -
Tommmy
tag
Itt egy kis okosság: (innen tudsz leszedni firmware-t)
http://www.firmware.fr.st/
Verziószámot például a Nero-val tudsz megnézni!
Ha megvan a frissítés (1db fájl), semmi teendőd nincsen mint elindítani. Majd magától megcsinál mindent, csak ne hagyj lemezt a meghajtóban! -
tsabesz
csendes tag
Szeva!
Ha te csinálod a frissítést akkor elszáll a garanciád, de ha szervízben csináltatod akkor nem!!!
Amugy szedd le a frissítést, távolíts el minden lemezt a meghajtóból és futast a progot. Ha lefagy a gép, elmegy az áram az nagy szívás lenne!!! -
MLaca
őstag
http://www.asus.com.tw/support/download/item.aspx?ModelName=DRW-0402P/D - letölt, elindít, vár, újraindít, örül (vagy sír). Windows-zos a firmware flasher. GL!
-
Legolas
senior tag
Valaki segítsen!
-
Legolas
senior tag
Most vettem egy Asus 402P/D írót.
Hallottam erről a firmware frissítés dologról. Ebben a témában abszolút nem vagyok jártas. Segítsetek ha tudtok lécci!
Mire jó, mihez kell és hogyan megy a firmware fissítés?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Óvodások homokozója
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- További aktív témák...
- WD Black SN850X 2TB - garancia 2028-ig
- 2x Kingston SATA SSD 240GB (480GB)
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- Crucial P3 Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest