- Home server / házi szerver építése
- Raspberry Pi
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
mert a valós írási sebesség nem feltétlenül annyi, hanem (firmware - mid párosítás függvényében, vagy pio átviteli mód miatt) jóval alacsonyabb...
milyen nero verziót használsz? a 7-es verziótól beállítható, hogy a valós írási sebességet mutassa! a 6-os esetén registry módosítás szükséges! -
Jarod1
veterán
miért van az hogy 30-40 perc alatt ír meg 1 DVD -t 8X an?? Nerot használok
-
King Unique
titán
Szerintem próbáld meg az írást újabb Nero verzióval,v az imgburn-el!
Nero-ban,6-osban a kezelőfelület alján lehet sebességeket beállítani,7-8-9 stb bal oldalon ki kell níitni a fület és ott kell kiválasztani a kívánt sebességet - ez Express esetén. pl. így
Burning Roomnál vhogy így ez Nero 6, Nero 10 meg pl így.Más segítőoldal,a fent említett más topicok:dvd írás hiba,
dvd írás help v akár aktívabb milyen dvd írót topicokban biztos válaszolnak kérdésedre,még,ha Nero beállításról van is szó.Író,lemeztípus az milyen,mert fontos íinfó lehet,pl Nero cd-dvd speed pl. 4.7.7.16 (discpeed 5)-nál "lnfo" fülön lehet megnézni.
Cd-dvd speed külöm ingyenesen is letölthető,használható. -
Ria6
csendes tag
Szia nem nagyon értem amit írsz de azért köszönöm! Igen én is láttam h régebbiek a hozzászolások de nem tudok más segítőoldalt! mégegyszer köszönöm szép napot szia
-
King Unique
titán
Kicsit bővebben,milyen író,milyen lemez?
Az írási sebesség,függ az íróban lévő firmware-től,h ott az adott médiakódú lemezhez,milyen sebességek vannak hozzárendelve, amit írsz,elég cifrán hangzik...
6-os neróban még írás előtt,alul ki lehet választani a sebességeket,de ha nem engedi,lehet firmware-ben nem támogatott az adott lemez többi sebessége,bár az,h csak 2,4X,16X ír,olyat még nem láttam...
Nero6 elég régi,lehet az is közrejátszhat...,9-10 gépigényes,de pl.Nero 8.3.20.0 (Win7-el is megy) micro elég jó,azt használom én is (manapság meg szinte összes fajtához talál sorozatszámot az ember,szóval full free
),esetleg ingyenes imgburn non jó még,stabillabb,mint Néro (bár kicsit fapadosabb),sokan ezt használják nemcsak DVD,de BD íráshoz is.Egy próbát megér.
Ahogy nézem eléggé off-os ez a topic (2004-es az uccsó hsz
),inkább aktívabb,másikba érdeklődj,v más dvd író/lemez topicban.
-
Ria6
csendes tag
Sziasztok! Az lenne a problémám hogy ha DVD-t akarok írni mindíg kidobja a lemezt és azt írja ki h írássebességi hiba! A lemez 16x és 2.4x írja! Ezt nem lehet valahogy átálítani? Sok néroval probálkoztam már jelenleg 6 os van! Segítségeteket elöre is köszönöm
-
erdoke
titán
válasz
granpa_matis #35 üzenetére
A gond az, hogy már ez a FW is nagyon sokára jött ki, és annak is vagy 5 hónapja.
Sajnos a G04 most fut ki, bár az új 4X Ridisc az vmi Ritek M02, és teljesen jól írja az íród. -
erdoke
titán
válasz
granpa_matis #33 üzenetére
Havernak a legtöbb G05-öt a legújabb FW-rel se írja. Ez van, ilyen fos a terméktámogatás. Talán ha rá lehet flashelni a felmenő Lite-On-nak a FW-ét, bár az se biztos, hogy írja.
-
gabe_
őstag
Amatőr vagyok mi?
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
válasz
granpa_matis #27 üzenetére
Csak nem Ritek G05 lemezre írsz? Azt nem ismeri a legújabb FW se, mindig ezt a hibát adja. Szerencsére utána másik íróval megírható a lemez. Én csak tudom, a haveromnak már írtam meg vagy egy tucat ilyen lemezt. Szerencsére most vesz egy 16X írót.
-
Flashy
veterán
válasz
granpa_matis #27 üzenetére
ha több(féle) lemeznél is ez van akkor igen.
-
gabe_
őstag
Bocsesz, egy tök alap kérdés:
Egy 4,7gbos dvdre mennyi adatot lehet felírni?
kösz, és bocs a tudatlanságomért -
granpa_matis
aktív tag
Power calibration error hibauzenetet kapok dvd iraskor...(Nero 6.3, Sony Dru 510A)
A hibauzenet pontosan Lead In kozben jelentkezik, a dvd iro romlott el? -
Olivér 83
csendes tag
Sziasztok!
Én most ismerkedek a Nero 6-tal. Hogyhogy az Nero-n belül van még egy író vagy mi fene ez az Iso. És mikor érdemes azt használni? -
Morrison
csendes tag
Kezdő DVD másoló vagyok és segítséget kérnék! Ha nem eredti hanem írt lemezt szertnék írni van-e mód arra hogy egyből kiírjam lemezről lemezre vagy csak a winchesterről tudom kiírni. NERO 6-osom van. Ha van mód rá akkor hogy járjak el.
Vagy használjak-e másik programot? -
Dean
tag
Kösz a linket
Itt aszem érthető leírásokat találni -
erdoke
titán
Itt kérdezősködj.
Bővebben: link -
Dean
tag
Nem tudtok 1 helyet ahol pontosan le van írva mivel, hogyan kell asztali lejátszóban is lejátszható dvd-t írni? DVD-ről v. ISO-ból vagy mittudomén
-
Dean
tag
talán mert a munkahelyemen próbálkozom
esetleg majd otthon -
erdoke
titán
Itt a közvetlen link: Bővebben: link
Miért nem tudod letölteni? -
Dean
tag
nem tom letölteni
más nem jó? -
Dean
tag
csak, hogy el ne felejtsetek
köszi -
erdoke
titán
De sürgős.
Bővebben: link -
Dean
tag
?
-
Dean
tag
PGCEdit? Honnan?
-
Dean
tag
Most kezdem olvasni. Köszi a hozzászólásokat.
-
erdoke
titán
A neten fellelhető ISO esküvői DVD felvételek (
) nagy része nem felel meg a szabványnak. Nem is emlékszem olyanra, amit ne kellett volna egy kicsit pofozgatni. (Igényes készítők...
)
DVDDecrypterben válaszd a FIle módot, aztán told ki egy Film/VIDEO_TS könyvtárba az ISO-ból a filmet. Mutasd meg ezt a könyvtárat a PGCEditnek, aztán nyomj egy Save-et. Így automatikusan csinál egy 'Get VTS Sectors'-t. Esetleg írd le, milyen hibaüzeneteket okéztál le.
[Szerkesztve] -
Dean
tag
Azzal is csináltam de valamit ott is be kéne állítani mert az sem lett jó.
A mode latt az ISO Write-ot választom, de a Tools- ban nem kell még valamit beállítani?
Ja és az asztali DVD lejátszó azt írja, hogy ez a formátum nem ismert. -
_Hunter_
őstag
Nero - képfájl kiírása, kiválasztod a fájlt, majd adsz neki egy nevet, írási sebességet, s cd lezárása, különben nem fog menni. Amugy meg ne neroval írj iso-t hanem dvddecrypterrel. Az nem fog hibázni.
Szerk: megelőztek
[Szerkesztve] -
Dean
tag
?
-
Dean
tag
A lemez ok mert amikor egyik dvdt másoltam másikra akkor oké.
A menüben nem tom mit kell választani. Lemez lezárását ki kell pipálni? -
Dean
tag
Sziasztok!
Nero 6-al próbálok irogatni DVDt, de valamit nem jól csinálok.
ISO file-t próbálok kiírni de az eredményt az asztali dvd nem ismeri fel.
Hogyan kell beállítani?
Ui: A megírt dvd prímán megy a PC-n & látszatra olyan amilyennek lennie kell.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Home server / házi szerver építése
- Raspberry Pi
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Energiaital topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatón a Borderlands 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest