Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomcat13
senior tag
Köszönöm szépen mindenkinek aki segíteni próbált!
-
Tomcat13
senior tag
Egyébként megcsináltam azt, hogy amikor írok letíltom az Antivirus automatikus védelmét, így nem ugrála buffer, viszont amikor írok egy full lemezt, az nem 13:48 idő alatt írja meg hanem, 15.08 alatt ennek nem tudom van-e jelentősége, mert nekem nem számít az az egy perc csak gép miatt remélem semmi gázos dolgot nem jelent!
-
Tomcat13
senior tag
megpróbálom a dolgokat, van egy olyan a Neroba, a Burn fülnél, hogy Use multiple records, ezt nem kell bekapcsolni, mert ez nincs bekapcsolva, és most hirtelen nemtom nem-e kell kipipálni?
-
Tomcat13
senior tag
Igazábol a 6 Neroval is ment szépen , minden aztán pár napja vírusos volt a gépem, és sajna azt a Nerot ami fent volt azt is megtámadta azóta egy másik van fent, és a rendszert is újra raktam, szóval igazából olyan Nero kellene ami tuti megbízható meg lehetőleg full, és esetleg reges, de ami most fent van szerintem az is ilyen, szóval érdekes, de akkor az tuti, hoyg nem beállítási probléma?
-
-
Tomcat13
senior tag
válasz
parandroid #6 üzenetére
Norton Antivirus vna fent, az lenne a probléma!
-
Tomcat13
senior tag
Viszont, ha ez nem függ a Nero-tól, akkor nemtom mi van mert a gép, ugyanaz és csak a tápot cseréltem ma, de ez nem hiszem , hogy befojásolja, ill. 1-2 hete nem ugrál így a buffer, azóta nemtom mi történt!
-
Tomcat13
senior tag
A helyzet a köv., íroma dvd-lemezt 4x a Neroban, ahogy anno az 5 szériákban, most már a 6-ost kellet feltennem, mert ez látj a Pio 107 írót, na most a gond az, hogy miközben ír az író és minden megy rendben, kiakad a buffer, az elején, aztán az írás során párszor a buffer kiürül és aztán megint kiakad, és az a baj hogy lassaban is lesz kész a lemez, na meg az írónak se tesz jót a buffer ingadozás, na már msot lehet valamit állítani a Neroban, hogy ezt ne csinálja, vagy nem bíja a gépem a 4x írást, ez lenne a kérdésem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CNC topik
- EAFC 26
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Toshiba KIOXIA XG8 KXG8AZN84T09 4TB M.2 PCIe 4.0 NVMe,7000/5800 MB/s pár napot ment
- Acer FA200 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6200 MBs - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3488
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G3 - i5-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest