Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Raharin

tag

válasz ma-Zo #456 üzenetére

Ha a lehető legjobb minőségben szeretnél DVD fimet, akkor decrypterrel merevlemezre lementeni (ha nem engedi akkor a háttérben az anyDVD programot futtatni és akkor le lehet szedni). Megnéztem, az adatok minőségromlás nélkül másolódnak a merevlemezre. Vagy kíírod dual layeres lemezre a cuccot (talán a verbatim a legjobb minőségű ilyen lemez, melynek bekerülési költsége megközelítőleg 400 Forint, én személyesen láttam árlistán ennyiért) bármilyen író progammal (én a Nero-t használom) vagy pedig betömöríted, ha sajnálsz rá ennyi pénzt. Én alapvetően most már így csinálom annyi különbséggel, hogy kíírás előtt a DVDremake pro 3.6.3 programmal az esetleges előzeteseket, reklámokat logókat, copyright és egyéb számomra haszontalan dolgokat kivágok belőle, valamint az ifoedit programot használom ezután, mellyel a számomra használhatatlan nyelveket tűntettem el, például száv, román, héber, stb.
    A DVDremake pro 3.6.3-mal akár még az extrákat is el lehet tüntetni (legalábbis szerintem), bár az elférne a dual layer-es lemezen és a lejátszást sem zavarja a reklámokkal, logókkal ellentétben.

Új hozzászólás Aktív témák