Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raharin
tag
Ha a lehető legjobb minőségben szeretnél DVD fimet, akkor decrypterrel merevlemezre lementeni (ha nem engedi akkor a háttérben az anyDVD programot futtatni és akkor le lehet szedni). Megnéztem, az adatok minőségromlás nélkül másolódnak a merevlemezre. Vagy kíírod dual layeres lemezre a cuccot (talán a verbatim a legjobb minőségű ilyen lemez, melynek bekerülési költsége megközelítőleg 400 Forint, én személyesen láttam árlistán ennyiért) bármilyen író progammal (én a Nero-t használom) vagy pedig betömöríted, ha sajnálsz rá ennyi pénzt. Én alapvetően most már így csinálom annyi különbséggel, hogy kíírás előtt a DVDremake pro 3.6.3 programmal az esetleges előzeteseket, reklámokat logókat, copyright és egyéb számomra haszontalan dolgokat kivágok belőle, valamint az ifoedit programot használom ezután, mellyel a számomra használhatatlan nyelveket tűntettem el, például száv, román, héber, stb.
A DVDremake pro 3.6.3-mal akár még az extrákat is el lehet tüntetni (legalábbis szerintem), bár az elférne a dual layer-es lemezen és a lejátszást sem zavarja a reklámokkal, logókkal ellentétben.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone gyári/emelt kapacitású akkumulátor csere 6 HÓNAP GARANCIÁVAL
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA EVGA 700W
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Bluetooth hangszóró FM rádióval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest