- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Dell notebook topic
- Monitor hiba topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
winzoli
csendes tag
Csak be kell írni a googleba a kulcsszavakat, hogy cd vagy dvd covers és már ott is a találat...egyébként pedig ha rászán valaki egy kis időt, bárki tud fabrikálni házilagosan fotószerkesztővel borítókat....
-
zsulboy
senior tag
Sziasztok!
Egy új oldal,érdemes körbenézni rajta: DRCOVERS
-
Döme&Ref
csendes tag
Hello mindenkinek!!
Csak szeretném reklámozni nemrég induló weboldalunkat, amit egy barátommal csinálunk.Saját készitésű dvd borítók és címkék vannak fenn.Jó böngészést kivánunk!!
www.drdvdcoverslabels.eoldal.hu
-
3x3y
aktív tag
Pedig nagyon egyszerű, csak arra kell vigyázni az első lemeznyomtatáskor, hogy a lemez belső átmérőjének megfelelő ÚJ SABLONT kell készítened. Onnantól kezdve mindig azt használja a progi, és szépen fog nyomtatni (18-20 mm-t állíts be a belső átmérőre....) NEM LESZ FEHÉR rész a lemezen....ez hülyeség....
-
Ilyesmire gondolsz?
illetve keress rá az elit alakulat-ra2. linkem valamiért nem megy,
a 2. kérdésre passz, nem használok címkéket, nézd meg a fórumját -
DVD címke kell neked és pl. itt is találsz
CD név alatt találsz, vagy a gyári borítóknál (lehet, hogy nem teljesen egyértelmű, de ha megtalálod, akkor már az lesz szerintem)
Vagy egy másik régi oldal -
zolynet
veterán
Olyan DVD borítot merre lelek amit a DVD lemezre lehet rányomtatni? Bocsánat h nem olvastam utána, hirtelen felindulásból kell.
-
mustad
tag
[L:www.coversclub.cc][link][/L]www.coversclub.cc
magyar oldal
én eddig szószerint mnindent megtaláltam rajta! -
powerade
csendes tag
Ajánlom figyelmedbe neked és másoknak is.
-
geryíz
csendes tag
Kösszönöm
-
geryíz
csendes tag
hello mindenkinek!!a Fifa 07 hez és a fifa 08 hoz kellene teljes dvd borító deh sehol se találtam!!ha vki tudja azt az oldalt akk linkelje már be vagy írja le előre is kösszi geryíz[B][/B]
-
3x3y
aktív tag
De rég nem szólalt fel senki sem....
Talán nyaraltok? Teleltek? Medvék.... -
slayer006
addikt
-
-
Stylie
aktív tag
Ehhh...ha nincs kikapcsolva a tűzfalam(kerio) akkor bejön az a smiley amelyik lehúzza a nadrágját és mutatja a hátsó felét...
Egyébként mostmár teljesen yó az oldal semmi hiba -
kano
nagyúr
Most sikerült regiznem a coversempire-n!!
Tényleg nincs OK gomb Firefox alatt de kb-ra meg lehet találni.
-
bujdoso20
csendes tag
Csak nagyvonalakban olvastam vissza, bocs ha már írták volna elöttem.
Kerestem, a googlében DVD borítókat, és ezt találtam [url]http://www.cheapshareware.co.uk/[/url].
Állítólag ez egy program, amivel a netről, lehet letölteni a borítókat. Ha jól tudom saját adatbázisból dolgozik, amire mi is fel tudunk tölteni. Lehet vele nyomtatni is méretre szabottan, tehát jó kis program lenne.
Csak az vele a probléma, hogy nem működik. Feltelepítés után nem akar elindulni. Próbáltam a régebbi verzióit, de azok sem működtek. Ha valaki tudja, hogy lehet működésre bírni, az leírhatná, előre is kösz.
Azt is kifejthetné valaki, hogy ha a DVD borítók másolása illegális, akkor ez a program hogy lehet legális.
[Szerkesztve] -
-
Stylie
aktív tag
No mostmár mindjárt yobb
-
3x3y
aktív tag
Érdekes...
A Coversempiren elveszett a regisztrációm...most meg már a regisztrálás sem működik...
Érdekes...
símán elérhető az oldal tartalma, csak hibát ír ki, de mükszik...
[Szerkesztve] -
Stavi
aktív tag
(Most) működik a www.coversempire.us
-
3x3y
aktív tag
Megint jó a www.coversempire.us
-
Stavi
aktív tag
válasz
turbopunto #186 üzenetére
lentebb volt már róla szó:
kepkuldes.com, vagy cdcovers.cc (van jópár magyar borito is fenn)
mivel nem foglalkozik? -
turbopunto
csendes tag
Hello uj vagyok itt nekem is szükségem lenne egy jó borítos oldalra.Ja meg itt valaki nem foglalkozik dvd ,avi rackon??
-
ANT
őstag
Na, megin' besz@rt a ''kóverzimpájör''!
Pedig vót náluk arculatváltás meg minden! Lassan teljesen felejtős lesz az oldal.
-
commanDOS
senior tag
Köszi Henker, Vekiboy neked is, de sajna ez nem az, ezt már énis megtaláltam pár helyen.
Jelenleg ott tartok, hogy a cdcovers.cc fórumán találtam egy amcsi csávót, aki anno kereste ugyanezt, megadott egy mail címet is. Felvettem msn-re, és megpróbálom megérdeklődni, hogy sikerült-e beszereznie azóta. Esetleg ha közületek valaki DC-zik és valamilyen rejtélyes véletlen folytán ráakadna, annak nagyon tudnék örülni
Furcsa, hogy egy sz@ dvd coverért mit meg nem tesz az ember, de most már csakazértse adom fel.
[Szerkesztve] -
Vekiboy
tag
Nem olvastam vissz így aztán lehet hogy valaki már írta, de szerintem nagyon jó oldal és teljesen ingyenes a www.cdcovers.cc
Angol nyelvű, de sok filmnél (amik nekem kellettek eddig mindnél), fent van magyar nyelvű dvd borító is. Elég hamar feldobálnak mindent és nagyon jó minőségben. -
commanDOS
senior tag
Egyébként a ruszki oldalon nem azért nemeleht tölteni, mert fizetős?
Mivel az összes letölthető file-nál azt írja, meg ez rapidshare oldal, magyarán v.mi fizetős-töltögetős akármi. Ha tuti lenne, hogy fent van a borító akár még fizetnék is
persze úgy, hogy mást is töltenék mellette. Viszont a másik dolgo, hogy ha ott fent van fizetősen, akkor valahol máshol is megkéne lennie, de ez egyelőre reménytelen. -
-
buci_17
csendes tag
Hol lehet találni jó minőségű magyar DVD borítókat? Mert én sehol sem találok egy rendes oldalt
-
commanDOS
senior tag
Üdv!
Nekem Apocalyptica-The Life Burns Tour koncert dvd-hez kellenne borító, de szinte lehetetlen találni (én még nem találtam sehol, pedig két napja keresem).
Ha valakinek lenne tippje, hogy hol keressem vagy esetleg, ami mégjobb megis lenne és linkelné, azért igen hálás lennék -
dvdpopey
csendes tag
találtam egy honlapot ahonnan lehet letőlteni dvd borítókat semmi regisztrációs marhaság simán leszedhető szerintem érdemes megkukolni. www.baloghteka.hu
-
Henker2
addikt
3X-os HIPP-HIPP-HURRÁ a Coversempire oldalnak. Újra elindult régi cimén!!!!
-
gabno1
csendes tag
Sziasztok ez az oldal most indult és folyamatossan töltöm fel a borítókat.
Nézzétek meg. [link] -
-Nemtom-
őstag
hi, Prodigy az alvilág réme c. filmhez tudna valaki linkelni borítót? sehol se találok
-
racing01
tag
válasz
CoversClub #157 üzenetére
Mi történt az oldallal?
-
JohnnyX
őstag
En mostanaban itt bongeszek, igaz nem csak dvd boritok vannak:
[link] -
CoversClub
csendes tag
Köszi mindenkinek a beküldött borítókat!
Már egyre több borító kerül fel az oldalra érdemes visszanézni, ha meg még nem ismered itt az ideje, hogy megismerd:
[link] -
racing01
tag
válasz
CoversClub #149 üzenetére
köszi!
-
dvdpopey
csendes tag
legyen az égnek végre találtam egy honlapot ahol semmiféle regisztráció nélkül tölthetek le dvd borítót sőt ha valami nem volt fent a weboldalon nekem pár napon belül megszerezték igaz még most indult az oldal de legalább működik és teszik is felfelé a borítokat a veboldal címe www.baloghteka.hu szerintem mindenkinek megér egy kukantást
-
broni
csendes tag
válasz
CoversClub #149 üzenetére
Ez király oldal!
És elég sok borító van már így is fent!
Thx! -
CoversClub
csendes tag
Itt egy új Magyar borítós oldal:
[link]
Még nincs fent sok borító, de ha összefogunk hamar megtömhetjük
Csekkold meg! -
szállitó
senior tag
jó tetszik én köszönöm
-
abajgat
csendes tag
Nekem van egy tuti tippem. A zsaminet utódja: [link]
nagyon király mert nagyon sok borító van fent rajta és csak magyar. -
racing01
tag
Nálam már megint nem megy a coversempire
-
Stavi
aktív tag
hurrá...
[OFF]kicsit, off: próbált már vki site ripet a coversempireren... én próbáltam teleportal, és htt track-el, de egyik se akarta az igazságot)
[Szerkesztve] -
MMSZoli
tag
Egyébként tehetnek egy szívességet a T.Jogvédők. Mind az írható DVD-k, mind a Nyomtatóm/fénymásolóm árában már RENGETEG jogdíjat kifizettem.
Miért is, a SEMMIÉRT? Nem pont azért fizettem a jogdíjakat, mert akár ilyen dolgokra is ''vetemedhetek''? Ha pedig SEMMIT nem tehetek a jogdíjamért cserébe, söt mindent töröltetenek, ahonnan hozzájuthatnék az általam kívánt tartalomért, akkor legyenek szívesek TÖRÖLNI a füstadójukat. -
EasyR
aktív tag
hurrá
-
JiM
tag
Jee, tényleg megy megint!
-
ANT
őstag
Emberek, ma reggel fél nyolckor ment a Coversempire. Habár nálam ugyanolyan lassú, mint a kényszerszünet előtt.
-
SzalaiG
addikt
Van 1800db borítóm dvdn. akinek kell írjon privit, aztán küldöm.
-
tothbe
addikt
a zsaminet átlinkel a [link]-re, azon pedig van rengeteg boritó, érdemes körbenézni.
-
szállitó
senior tag
kár hogy megszünt a coversempire de látom itt segitökész fórúmtársak vannak
-
misx
senior tag
A cdcovers.cc nagyon jó, mert sok magyar is fenn van. De próbáljátok ki ezt: [link]. Itt regelés után lehet kérni és elküldik emailbe. Főleg akkor jó, ha égen-földön nem találjátok az adott borítót.
-
csucsu52
aktív tag
Sziasztok!
Nem gondoljátok, hogy az ASVA-nak elég csak ezt a fórumot böngésznie és meg is van, mit kell bezárnia?? -
xxxx.x
tag
Covers Empire >> Fórum >> Véleményetek az oldalról
''Az oldal jelenleg nem elérhető el.
A szolgáltatótol kapott értesítés alapján az oldalt törölték, mivel nagyon terheltük a szervert.
Ebből adódothatott az utóbbi napok lassulása, és hiba üzenetei.
Jelenleg ennyi információ áll rendelkezésre.
A kapcsolatot, az oldal szponzora felvette a szolgáltatóval. Reméljük mihamarabb válaszolnak.
Kb minden 5. hozzászólásban ezt kéne ismételni,hogy mindenki észre vegye.''-idézet MAZO-tól
[link] -
JiM
tag
Sajnos napok óta a Covers Empire nem érhető el.
Tudja valaki mi történt vele, esetleg tudtok ajánlani másik hozzá hasonló magyar borítós oldalt?
Köszi! -
Haart
addikt
Ez van ezt kell szeretni, vagy nem szeretni.
-
ANT
őstag
Jóvan, sejtettem, h a Coversempire ''eltűnése''
aktiválta újra ezt a topikot!
-
ZaJanga
tag
hi all
nektek se jön be a coversempire?már megint leszedették vagy mi lehet?
[Szerkesztve] -
WillChi
őstag
ÁP!
-
WillChi
őstag
Valami esetleg...?
-
WillChi
őstag
Én a Spellforce - The Order Of Dawn c. játék (vagy magyar, vagy angol - német nem!!!) borítóját keresem. Csak DVD-s verzió érdekel.
A játék megvan két példányban is (egyiket a videókártyámhoz adták (2 CD-s), és egy újságmelléklet (DVD-s)), de sehol sem találok hozzájuk normális (és jó mnőségű) borítót.
Ha valaki tud valahol ilyet, megdobhatna egy címmel, ahonnét esetleg le lehetne tölteni.
[Szerkesztve] -
fero02
nagyúr
Hy!
Kéne nekem az Inuyasha 2 évadjának a borítója...NAGYON FONTOS LENNE!!!
Elég sok helyen néztem, de nem találtam.
Kérek mindenkit, aki elolvassa segítsen keresni!
THNX
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 1 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- WD Black SN850X 2TB - garancia 2028-ig
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest