Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Alapvetően az a kérdés, hogy a 4 tuneresnél kell-e több. A felvételek és a nézett csatornák 4-nél több frekvencián vannak-e. Mert ugye az 1 tuneres is tud több dolgot felvenni ugyanarról a frekvenciáról.
Nekem eddig nem volt vele gondom, tette a dolgát. Kép a képben ugyan ritkán TV-zek, de azzal sincs gond (a saját gyári programja tud egyszerre 4 műsort is mutatni, négyfelé osztva a képernyőt). A 4 tunert nem emlékszem, hogy kihasználtam-e, de 3-at biztos. Amikor még nem volt elterjedt a Spíler TV, raktam fel spanyol meccseket az egyik oldalra és közben ugye volt mondjuk RTL-en A mi kis falunk és esetlegesen a Juventus meccs is belecsúszott ugyanabba az idősávba. A 2 tuneres ehhez már kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gyúrósok ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest