Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Artic
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gróf...
aktív tag
Csak általánosságban: Volt-e vele bármi problémád ami nem hardveres? A júer tudta-e kezelni megfelelően? Volt-e bármiféle fennakadás abból kifolyólag, hogy négy tuneres... Volt-e hogy ki is használtad a négy tunert?
A júer, ha jól gondolom, akkor "CSAK" kettőt tud kezelni egyszerre. Ugye? Mert a felvételeket a média szerver kezeli ami ugyan a júerhez tartozik, de én külön cuccnak tekintem.
Már nem most, de eljutottam oda, hogy a két tuner kevés. Mielőtt a többiek felnyerítenének,
szeretek kép a képben tévézni. Szoktam, felvenni is. Például a forma 1-et. Ott az egymás utáni műsorok egymásba érnek, mert ugye előtte egy perccel már indul a felvétel, és utána öt perccel még tart. Ehhez kapásból kell kettő. Ha én közben valami mást, vagy két valami mást szeretnék nézni, akkor az már három, illetve négy tuner. És akkor miért állnék meg négynél, amikor nyolc tuneres is van! Hisz emellett akármit, vagy bármit is rögzíthetek!
(Izzásig hevült SSD-vel!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Artic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm, GPS, 1 Év Garanciával
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Beszámítás! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Izzásig hevült SSD-vel!)