Hirdetés
- Megreformálja az otthoni AI-t a Framework Desktop
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
Ja: Legális=fizet az ember a szolgáltatónak mint a katonatiszt, de kurvára nem kell a STB, de valahogyan illegálisan megoldható -e, hogy a kötelezően bérelt STB-ban lévő CI kártyát (vagy nem tudom mit, süket vagyok az ügyhöz) megmahinálva, bele lehessen dugni a TV CI slottjába, tehát ne kelljen az a qrva STB doboz?
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Nem teljesen idevágó a kérdésem, de azért bepróbálkozom.
Adott egy "mostani" TV (DVB-C, MPEG2 - MPEG4, benne CI modul) és adott a Digi előfizetés, melyben a prémium csatornák kódoltak. Ha előfizetek a prémiumokra de nem akarok STB-ot, bármilyen módszerrel megoldható-e, hogy a TV CI-moduljának haszna is legyen? -
VGYke
addikt
válasz
vitemerius #11830 üzenetére
-
VGYke
addikt
Bocs a tolakodásért. Erre senkinek nincs javaslata? Vagy legalább más fórumbeli (cím) kérdezősködés tippje?
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Annyi hozzászólás van itt, hogy a fórum kereső sem segít (vagy rosszul keresek).
Röviden: egy PC (win7) USB csatlakozású, Digikábel előfizetésű helyre keresek egy magyar fizetéshez igazodó (ár/értékben jó) PC-be USB csatolású eszközt, minek bemenete a szabványos koax kábel.
Célom: kódolatlan digitálisan sugárzott adások PC-n történé nézése, esetleg rögzítése.... -
VGYke
addikt
Ezen kérdésemre visszatérve, meg vissza olvasva a immár a fórumot, van jelentősége annak, hogy DVB-C (kábel) tuner külső USB, vagy belső PCI-(E) csatoló felületű? Melyiknek mi az előnye, hátránya?
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Már most tudom, hogy a fanatikusoktól ki fogok kapni a visszaolvasás hiánya miatt. Bevallom őszintén itt nem olvastam vissza, nagy elnézést ezért.
Kérdésem az, mi olyan jelenlegi DVB-C külső USB-s eszközt tudnátok ajánlani, amivel Win7 PC-n tudnám fogni a Digi csatornáit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Megreformálja az otthoni AI-t a Framework Desktop
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Linux Mint
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest