- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
Ja: Legális=fizet az ember a szolgáltatónak mint a katonatiszt, de kurvára nem kell a STB, de valahogyan illegálisan megoldható -e, hogy a kötelezően bérelt STB-ban lévő CI kártyát (vagy nem tudom mit, süket vagyok az ügyhöz) megmahinálva, bele lehessen dugni a TV CI slottjába, tehát ne kelljen az a qrva STB doboz?
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Nem teljesen idevágó a kérdésem, de azért bepróbálkozom.
Adott egy "mostani" TV (DVB-C, MPEG2 - MPEG4, benne CI modul) és adott a Digi előfizetés, melyben a prémium csatornák kódoltak. Ha előfizetek a prémiumokra de nem akarok STB-ot, bármilyen módszerrel megoldható-e, hogy a TV CI-moduljának haszna is legyen? -
VGYke
addikt
válasz
vitemerius #11830 üzenetére
-
VGYke
addikt
Bocs a tolakodásért. Erre senkinek nincs javaslata? Vagy legalább más fórumbeli (cím) kérdezősködés tippje?
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Annyi hozzászólás van itt, hogy a fórum kereső sem segít (vagy rosszul keresek).
Röviden: egy PC (win7) USB csatlakozású, Digikábel előfizetésű helyre keresek egy magyar fizetéshez igazodó (ár/értékben jó) PC-be USB csatolású eszközt, minek bemenete a szabványos koax kábel.
Célom: kódolatlan digitálisan sugárzott adások PC-n történé nézése, esetleg rögzítése.... -
VGYke
addikt
Ezen kérdésemre visszatérve, meg vissza olvasva a immár a fórumot, van jelentősége annak, hogy DVB-C (kábel) tuner külső USB, vagy belső PCI-(E) csatoló felületű? Melyiknek mi az előnye, hátránya?
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Már most tudom, hogy a fanatikusoktól ki fogok kapni a visszaolvasás hiánya miatt. Bevallom őszintén itt nem olvastam vissza, nagy elnézést ezért.
Kérdésem az, mi olyan jelenlegi DVB-C külső USB-s eszközt tudnátok ajánlani, amivel Win7 PC-n tudnám fogni a Digi csatornáit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest