- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
válasz
vtechun
üzenetére
"nem is nagyon tudom elkepzelni, hogy a tuner 5 masodpercig magaban tartsa az adast es csak utana nyomja ki"
Fantáziádat tágítandó: saccold meg, hogy mennyi memória kell 5 másodpercnyi, tömörített video tárolásához. Ha meg eleve digitálisan folyik be a műsor a tunerbe, akkor eleve kötelező pufferelni.
-
upszilon
őstag
válasz
vtechun
üzenetére
Azt megköszönöm, mert most akarok venni USB-s DVB-t dongle-t, mert az enyém (egy régi mpeg2-es Freecom) ugyanis csak linuxban fogható hadra, és ott sem produkál valami fényesen. Ezidáig az U7300 látszik a legjobb vételnek (itthoni beszerzésből) windows alá, de jó lenne tudni van-e még jobb lehetőség. Ezt én egyértelműen a vételkészségre értem. Nem mindegy ugyanis, hogy egy gyengébb jellel melyik eszköz mit tud kezdeni. Elképzelhetőnek tartom, hogy míg az egyik csak 30%-os jelerősséget, a másik esetleg 50-et mutat. Ez pedig akkor nagyon nem mindegy!
Ti hogy látjátok ezt a kérdést? Tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

wassermann