Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
válasz
vtechun #7406 üzenetére
"nem is nagyon tudom elkepzelni, hogy a tuner 5 masodpercig magaban tartsa az adast es csak utana nyomja ki"
Fantáziádat tágítandó: saccold meg, hogy mennyi memória kell 5 másodpercnyi, tömörített video tárolásához. Ha meg eleve digitálisan folyik be a műsor a tunerbe, akkor eleve kötelező pufferelni.
-
upszilon
őstag
válasz
vtechun #7406 üzenetére
Azt megköszönöm, mert most akarok venni USB-s DVB-t dongle-t, mert az enyém (egy régi mpeg2-es Freecom) ugyanis csak linuxban fogható hadra, és ott sem produkál valami fényesen. Ezidáig az U7300 látszik a legjobb vételnek (itthoni beszerzésből) windows alá, de jó lenne tudni van-e még jobb lehetőség. Ezt én egyértelműen a vételkészségre értem. Nem mindegy ugyanis, hogy egy gyengébb jellel melyik eszköz mit tud kezdeni. Elképzelhetőnek tartom, hogy míg az egyik csak 30%-os jelerősséget, a másik esetleg 50-et mutat. Ez pedig akkor nagyon nem mindegy!
Ti hogy látjátok ezt a kérdést? Tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Tőzsde és gazdaság
- Külföldi SIM-ek itthon
- Projektor topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Prémium MAGYAR PBT custom keycap készlet eladó - Goblintechkeys
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett megkímélt állapotban, kofferrel
- ASUS ROG Strix G17 17.3" Notebook! i7-10750H / RTX 2070 Super / 1TB NVMe / 16GB DDR4! BeszámítOK
- Void RGB PC - i7 9700f, 16Gb RAM, RTX 2080Ti 11Gb stb.
- ÚJ PS5 Slim - FW 8.40 - Lemezolvasó - Lua Loader - Lua játék - Lapse
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest