- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kecuhun
senior tag
Van otthon digitális kábeltévém (modul+kártya a tv-be dugva) és mindigtv-s antennám set top box-al. Mivel a kábeltv szolgáltatóm csak az m1HD-t szolgáltatja ingyen, arra gondoltam, hogy a mindigtv-s antennát is rákötném a tv-re és így jönne pl. az m2HD és a DunaHD-is. Így a boxre nem lenne szükségem. Meg lehet ezt oldani vhogy, hogy egyszerre két anntenna (jel) menjen a tv-be? Vmilyen adapterre vagy átalakítóra gondoltam amire bemenne a kábeltv-s antennakábel és a mindigtv-s is és úgy menne a tv-be.
Elnézést ha hülyeséget kérdeztem. -
Kecuhun
senior tag
Meg tudná valaki mondani, hogy ez a set top box alkalmas lenne-e kábeltévés vételre Conax kártyával?
EVO3-M DVB-S2 [link]
-
Kecuhun
senior tag
Meg tudná nekem vki mondani, hogy kb. mekkora tárhely kell egy 1 órás HD felbontású műsor rögzítéséhez.
-
Kecuhun
senior tag
Van egy Wayteq CX90-es dekóderem. Olyan gondom van vele, hogy amikor filmet szeretnék nézni pendrive-ról csak hang van és fekete képernyő. Próbáltam mind a három firmware-t ami a Wayteq honlapján fenntvan, de sajnos ugyanúgy fenn áll a probléma. Vmi ötlet esetleg?
-
Kecuhun
senior tag
A PC és s set top box is hdmi kábellel van csatlakoztatva a tv-hez. De még az is érdekes nekem, hogy az RTL és a TV2 műsora egy kicsit homályos, mosott amikor tévét nézek. Viszont amikor a stb-al felvett RTL-es vagy TV2-ős műsort nézem vissza (a PC-n indítom el, de a tévén nézem) akkor tűéles a kép. Lehet hogy a két hdmi kábel között lenne ilyen különbség? Vagy tényleg az van amit Te mondassz, hogy a tv más beállításokat használ a két hdmi bemenetnél.
-
Kecuhun
senior tag
Van egy Wayteq CX90-es dekóderem. Azt figyeltem meg, hogy ha valamilyen adást rögzítek a tévéből pl. egy pendrive-ra és a PC-n játszom le (a PC össze van kötve egy LCD TV-vel), akkor sokkal de sokkal élesebb, jobb képet kapok mintha a dekóderen keresztül nézném. Ez mitől lehet ez? Esetleg a HDMI kábel hibája (TV és a dekóder között)?
Remélem, hogy érthető a probléma!
-
Kecuhun
senior tag
Akinek WayteQ HD-90CX set top boxa van, leírná nekem, hogy hogyan kell időzített felvételt beállítani (egyáltalán lehet ilyet)? Próbáltam már minden firmware-t, de egyikkel sem megy. Az azonnali felvétel rendesen működik.
-
Kecuhun
senior tag
Tudnátok nekem ajánlani egy kültéri DVB-T erősítős antennát 0-10000 Ft-ig?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged