Új hozzászólás Aktív témák
-
universum73
csendes tag
Itt a kép.
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=375DVBT_T2_firmware_verzi.jpg
-
universum73
csendes tag
Sziasztok. Melyik DVBT-T2 vevők futnak ilyen firmware-s szoftverrel,menüvel? Tudtok ebben segíteni? Ami a mai piacon is megtalálható?Ilyet keresek mindenképp. Köszönöm
-
universum73
csendes tag
-
universum73
csendes tag
Sziasztok.
Kérdésem az lenne,hogy megvalósíthaó-e a DVBT vevőn firmware csere vagy frissités? Úgy értem,hogy most fut rajta egy firmware de nem tetszik egyáltalán és másik kinézetű firmwaret akarok rátenni. Meg lehet csinálni? USB-re ha felteszek egy gyári firmware-t akkor ha a rajta lévő firmwaren keresztűl rá tudom tenni a másik gyári firmware-t? Ha nem a gyártó által kiadott firmware kerül rá ,akkor lehet baj a boxnak? Ez egy Opticum Nytro Box Nse és kinéztem egy kb azonos hardverrl felszerelt box firmware-jét ALCOR 2900..Hasonló firmware van az Opticum LION mini 2 is mint az ALCOR-on ezért gondoltam rá. Megpróbálhatom? Vissza tudom utánna rakni ha nem jó a gyári firmwaret?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest