Hirdetés
- Tervezzen neked chipet a Samsung!
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nikon DSLR topik
- Egérpad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
universum73
csendes tag
válasz
garga pista
üzenetére
Köszönöm. Nekem ez a menü tetszik. Meg ezen legalább játék is van. Már van egy Opticum Nytrobox Nse -m de az már egy nagyon nem tetsző menüs számomra.Pedig hardwerilag veri lehet mindet. Nagyon jó vétele van.
-
universum73
csendes tag
Itt a kép.
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=375DVBT_T2_firmware_verzi.jpg
-
universum73
csendes tag
Sziasztok. Melyik DVBT-T2 vevők futnak ilyen firmware-s szoftverrel,menüvel? Tudtok ebben segíteni? Ami a mai piacon is megtalálható?Ilyet keresek mindenképp. Köszönöm

-
universum73
csendes tag
válasz
garga pista
üzenetére
Még annyit kérdeznék,hogy az OPTICUM AX LION 5 M FIRMWARJÉT rá lehet-e tenni gy másik Opticum boxra? Azonos ram cpu és fleash memória méret. Keresem az Opticum NGEN firmwarejét. verziószám. V 1.0.2 37 . Erre a firmwarera lenne szükségem. Köszönöm.
-
universum73
csendes tag
válasz
garga pista
üzenetére
KÖSZÖNÖM szépen a részletes leírást. Azt fogom tenni amit javasolsz. Megpróbálok egy olyan boxot beszerezni.
-
universum73
csendes tag
Sziasztok.
Kérdésem az lenne,hogy megvalósíthaó-e a DVBT vevőn firmware csere vagy frissités? Úgy értem,hogy most fut rajta egy firmware de nem tetszik egyáltalán és másik kinézetű firmwaret akarok rátenni. Meg lehet csinálni? USB-re ha felteszek egy gyári firmware-t akkor ha a rajta lévő firmwaren keresztűl rá tudom tenni a másik gyári firmware-t? Ha nem a gyártó által kiadott firmware kerül rá ,akkor lehet baj a boxnak? Ez egy Opticum Nytro Box Nse és kinéztem egy kb azonos hardverrl felszerelt box firmware-jét ALCOR 2900..Hasonló firmware van az Opticum LION mini 2 is mint az ALCOR-on ezért gondoltam rá. Megpróbálhatom? Vissza tudom utánna rakni ha nem jó a gyári firmwaret?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tervezzen neked chipet a Samsung!
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Automata kávégépek
- Linux haladóknak
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Endgame Gear gamer egerek /XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete)/
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
wassermann