- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rellind
senior tag
válasz
Rellind #3529 üzenetére
[link]
Az alábbi hsz mindent megmagyarázz..."Mutassal mar nekem PC-s mpeg4-es vagy mpeg2-es tunert... nincs ilyen, csak dvb-t tuner van... kell egy DVBViewer vagy egy AltDVB 2.2 es esetleg egy HD Pack 2.1
Ha a lakohelyeden van vetel, akkor ezekkel az osszes DVB-T tuner kepes venni azt. Ha kelloen eros a geped akkor a Duna HD-vel se lesz gond."
Köszönöm türelmeteket...
-
Rellind
senior tag
válasz
z00mhead #3526 üzenetére
Heh...Ez jó...Bírom a kioktatós hozzászólásokat
Bár lehet nem vagyok nagy májer, mint te a témában (valószínű azért kérdezek ilyen szánalmasat
) és lehet tényleg csak vissza kellett volna csak olvasnom sok 100 hsz-t,vagy talán használni a keresőt.Lehet...
Felteszem másképpen a kérdésemet, hogy talán érthető legyen nekünk földi halandóknak is...
Az alábbi eszközömmel tudok Székesfehérváron földi sugárzású digitális adást fogni...a mellékelt kis antennával nem sikerült....
Remélem így már nem túl láma kérdés.... -
Rellind
senior tag
Kis helpet kérnék...Nem tudom hogy a tunerem mpeg2 vgy mpeg4-es...adatlapjából nem derül ki....[fusi siemens] ha mpeg2vel vesz fel akkor gyanúsan mpeg2-es??? Köszi
-
Rellind
senior tag
Legyen szíves valaki adjon valami program nevet amivel tudok a tv-tuneremmel csatornát keresni mert a gyárija egy határ...... Nem lehet finomhangolni meg ilyenek...
Köszönöm... -
Rellind
senior tag
üdv Emberek!
Megtudná nekem mondani valaki,hogy Székesfehérváron milyen frekvencián meg milyen csatornán van esélyem digitális tvtunerem képességeit kihasználni? Feltelepítettem a DVBViewer Pro-t de ott hogy milyen beállításokat kellene fogalmam sincs...Végigzongoráztam az A,B,C group-t (ez mi?),terrestic stb....
FujitsuSiemens DVB-T tunerem van,kis botantennával ami kint van az erkélyen....Előre is köszi.
Üdv -
Rellind
senior tag
Székesfehérvár.DVBViewer_Pro_3.9.4.0 Fujitsu-Siemens DVB-T kis botantennával semmi nem jön be....kevés lehet az antenna?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LAMZU Maya X 8K - Fekete + Artisan MIZUGUMO FUTAE P8 Gari: Mysoft.hu 2027.03.08 -ig - Ár alatt!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Napirajz könyv
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest