Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
slay007
csendes tag
Kipróbáltam ezzel a driverrel is ugyan úgy fent áll a problémám,egy valamit nem értek hogy mikor keres akkor a jelerősség 100% a minőség 80% hogy akkor nagyobb antenna kellene neki
-
slay007
csendes tag
Nem akar semmit se csinálni a vlc se
Anyit elértem már hogy a vlc hatására a eszközön villog 3s-ként a kék led de kép és hang nincs -
slay007
csendes tag
Üdv ilyen DVB-T usb-s készülékem(it9135BDA 11.10.19.1) van amin jelenleg nem tudok tv adást fogni vagy megfogni! Képekkel próbálom elmagyarázni mi is az én problémám.Még azzal elszenvedtem hogy Win7 64bit rendszerhez találtam drivert.Ez megvan .BlazeVideo 6.6 használok a csatornák kereséséhez.a keresésnél beállítom Magyarország dvb-t beállításait és keresi is a csatornát.Amikor talál egy csatornát akkor a jel megtalálva,csatorna infó elérésének indításánál nem rögzíti a csatornát a keresés végén több frekvencián is ugyan ez a szöveg vár de nem marad meg a csatorna. Ebbe kérném segítségeteket mivel tudom megoldani a számítógép konfiguráció tökéletes erős gépről beszélünk.A tartózkodási helyem Szolnok mellet Rákóczifalva és a legközelebbi adótorony Szolnokon van ami tőlünk 10.5km található! Ezen kívül nem nagyon tudok mit írni a problémámról remélem valaki tud nekem ebbe segíteni! Várom mihamarábbi válaszokat akár itt akár skypen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Canon eos 700d fényképezőgép
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Latitude 9430 2-in-1 27% 14" QHD+ IPS érintő i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple Watch Series SE3 Alu 40/44 mm GPS/Cell - bontatlan - 1 év Apple garancia
- Apple Watch Series 11 Titán 42/46 mm Sport/Milanaise- bontatlan - 1 év Apple garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest