Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Micro Four Thirds
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mennyit ér a pc?
Új hozzászólás Aktív témák
-
543g45gfdgfd
csendes tag
Üdv,
Szeretnék segítséget kérni, mert én semennyire nem értek a TV-hez és kütyüjeihöz. Volt régen TV előfizetésünk, de kb 1,5 éve lemondtuk, mert soha nem néztük. Feleségem viszont azt mondta a héten, azért az alap free csatornákat mégis nézné heti 30 percet.A lakhelyünk szerint megkerestem a mindigtv honlapján, hogy mit javasol, azt írja "kültéri antennás vétel". Olvastam itt antennákról meg set top boxokról ami vonaltáplálás képes, meg antennákról ami beépített erősítős (ezt értem) de ennyi.
Minden set top box-hoz lehet külső antennát szerelni? Mert első körben azért kipróbálnám antenna nélkül is, max veszek egyet utólag. Illetve szettben is lehet venni? Milyet érdemes? A Wayteq az ok?Ha felrakom a ház tetejére az antennát vagy erkélyre akkor azt úgy lehet állítani, hogy forgatom arra amerre szintén a mindigtv javasolja (Merre forgassam? térkép) és lent meg vki rikácsol hogy "jó bzmeg állj!"
vagy van vmi szakszerűbb módja is?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Google Pixel topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Projektor topic
- Nők, nőügyek (18+)
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506HE / 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest