Hirdetés
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
543g45gfdgfd
csendes tag
Üdv,
Szeretnék segítséget kérni, mert én semennyire nem értek a TV-hez és kütyüjeihöz. Volt régen TV előfizetésünk, de kb 1,5 éve lemondtuk, mert soha nem néztük. Feleségem viszont azt mondta a héten, azért az alap free csatornákat mégis nézné heti 30 percet.
A lakhelyünk szerint megkerestem a mindigtv honlapján, hogy mit javasol, azt írja "kültéri antennás vétel". Olvastam itt antennákról meg set top boxokról ami vonaltáplálás képes, meg antennákról ami beépített erősítős (ezt értem) de ennyi.
Minden set top box-hoz lehet külső antennát szerelni? Mert első körben azért kipróbálnám antenna nélkül is, max veszek egyet utólag. Illetve szettben is lehet venni? Milyet érdemes? A Wayteq az ok?Ha felrakom a ház tetejére az antennát vagy erkélyre akkor azt úgy lehet állítani, hogy forgatom arra amerre szintén a mindigtv javasolja (Merre forgassam? térkép) és lent meg vki rikácsol hogy "jó bzmeg állj!"
vagy van vmi szakszerűbb módja is?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Windows 10
- E-book olvasók
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Milyen autót vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- 20% karácsonyi akció Komplett asztali gép eladó (GTX 1060 6GB, i5-7500, 512GB SSD)
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Precision 7560 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A lakhelyünk szerint megkerestem a mindigtv honlapján, hogy mit javasol, azt írja "kültéri antennás vétel". Olvastam itt antennákról meg set top boxokról ami vonaltáplálás képes, meg antennákról ami beépített erősítős (ezt értem) de ennyi.
vagy van vmi szakszerűbb módja is?
wassermann