Új hozzászólás Aktív témák
-
Murphistic
aktív tag
Új szabvány miatt biztosan nem kell kidobnod a készüléket. DVB-T2-t ott használnak, ahol később álltak át mint Magyarországon (pl. Ukrajna) vagy ahol korábban és kellett a HD adáshoz (Anglia, vagy Ausztria is). Ebben a 2010-es cikkben ez szerepel:
"Az Antenna Hungária rövid és középtávú terveiben nem szerepel az rendszer bevezetése, de aki a szomszédos országok műsorait is venni szeretné a jövőben, az mindenképpen számítson rá, hogy erre nem feltétlenül lesz képes a készüléke!"
Ehhez képest a csehek már most csúsznak, mert csak tesztüzem van DVB-T2-n, meg ők is elkezdtek HD-ben adni DVB-T rendszeren.Pár hónapja a Tescoban láttam akciósan ilyen 6500-7000Ft-ért STB-t. Online most a Mediamarktot találtam, ahol van valami lehetőség, hogy MOL benzinkútra is szállítanak (gondolom mint a PikPakPont).
Strong Prima VI (SCART-tal, működik a MindigTV-vel): [link]
Triax TR 43 (a Triax oldala szerint SCART-tal és persze ez is jó MindigTV-hez): [link]Adatlap alapján az Evolveo Arcadia is jó a MindigTV-hez, bár néhány hozzászóló panaszkodott ilyen-olyan hibákra (pl. valakinek hetente lefagy a készülék...)
Személy szerint csak a két említett STB-vel volt tapasztalatom. A kettő közül nekem a Strong 8110-es jobban tetszett, így eléggé részrehajló vagyok
. Most valószínűleg én a Primát venném...
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Linux kezdőknek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- OLED TV topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Eladó teljesen felújított Apple iPhone Xr 64GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L390 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest