- Milyen házat vegyek?
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
halhatatlan
aktív tag
válasz
wassermann #14988 üzenetére
befogni be fogja az m1 hd és az m2 hd sőt a dunatv-ket is,mert mutatja a listába ugyan úgy ahogy az rtl-t csak mikor rákapcsolok nincs semmi
-
halhatatlan
aktív tag
válasz
wassermann #14988 üzenetére
köszi a választ
-
halhatatlan
aktív tag
az m1hd,és az m2hd nem akar bejönni gyenge a jel?
ezt sem értem mert a másik szobában hagyományos tv-n bejön minden ami HD.ugyan azon az antenán van mindkettő tv -
halhatatlan
aktív tag
válasz
halhatatlan #14983 üzenetére
ugynéz ki sikerült befogni az összeset köszi a felhomájositást
-
halhatatlan
aktív tag
válasz
Kernel #14965 üzenetére
ennél a tv-nél nem lehet manuálisan keresni csak,digitális kábel,digitális antenna,mühold,és analogot.az analog azmeg nem jó mert az a régi antenna csatlakozás.oda hiába csatlakozok mert már nem sugároznak jelet.
ugy tudok kerestetni vele dvb-t! mikor elkezdem beállitani az egész tv-t magyar régiora és rákérdez hogy digitális antenna+antenna de ittmeg nem talál.és mi lenne ha megprobálnám egy upc tányérral meg fejjel mert találtam itt egyett? -
halhatatlan
aktív tag
válasz
halhatatlan #14963 üzenetére
de viszont ha csak simán rákötöm ugyan azt a kábelt és kerestetek vele akkor nem talál semmit
-
halhatatlan
aktív tag
-
halhatatlan
aktív tag
üdv. kellene egy kis utba igazitás mert nem vagyok jártas a témában.
szeretném rákötni a sima tv antennámat, egy telefunken full hd led tv-re,beltéri egység nélkül.
tudja a dvb-t,dvb-s, dvb-c.
már rá kötöttem egyszer de nem akarja befogni a földfelszini ingyenes csatornákat.pedig a másik szobában ugyan ez az antenna van egy sima digitális beltérire kötve és fogja mind a 9-ethttp://www.billiger.de/show/produkt/420396249-Telefunken-L22F185C3.htm
ez a tv lenne az
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest