Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
Gyorsan beszaladtam a legközelebbi boltba, és megvettem 3500-ért ezt a mini antennát. Akkor még nem is tudtam, de ez egy tökéletes antenna laptophoz! Nagyon kicsi (13cm*6cm*1cm), így a laptoptáskába is simán belefér, és USB-ről is működik.
-
tonyrulez
őstag
Sziasztok! Most vettem egy Evolveo Venus USB-s vevőt, viszont a hozzá adott botantenna semmire sem jó, az adótoronytól másfél kilométerre is minimális a vételi erősség. Ráadásul később olyan helyen szeretném használni, ahol a legközelebbi torony 35 km-re van. Milyen antennát ajánlotok hozzá, ami azért nem olyan drága (a lenti esetleg) és kompakt?
Továbbá, jelenleg egy ilyen antennát használok a TV-hez, adótorony 1km-re van, eddig jó volt
:
One for All 38 dB
Viszont költözünk, és már 10 km-re lesz a torony, a Mindigtv szerint kültéri antenna kell. Néztem olyanokat, de a tízezres nagyságrendűek is mind kisebb decibelűek voltak, mint ez a pár ezer forintos, csodálkoztam is ezen, tehát gondolom ez a számérték egyáltalán nem mutatja, hogy melyik a jobb. Honnan lehet tudni, hogy melyik antennával lesz jobb a vétel?
(Elnézést kérek ha hülyeségeket kérdeznék, eddig nem foglalkoztam ezzel, anno megvettem az első antennát a boltban, bedugtam oszt' működött.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Warhammer 40k: Space Marine 2 (PC, PS, XO)
- Elektromos autók - motorok
- Trollok komolyan
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Monitor hiba topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PLC programozás
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Kingston NV2 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Samsung Galaxy Fold / 12/512GB / Kártyafüggetlen
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC) Új!
- Önerő nélkül is. 1-16 hónap részletfizetés . Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3295
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest