- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
maglew
aktív tag
válasz
Watt25 #12441 üzenetére
Na fejlemények.
Elmentem Antenna boltba.
Mondja az eladó hogy 900 ért van egy kis antenna.
mondom beltéri? aszondja igen.kihoz egy b..szomnagy pillangóantennát.
Mondom ezt meg hova tegyem?Aztán kitököltük hogy a ház tetején lévő régi antennát kéne beüzemelni.
3 órán át szórakoztam a kábellel de mostmár bejött a digitális, köszi a segítséget.Most már csak valami olcsó biszbasz elosztó kéne amivel át tudok kapcsolni analóg és digit között.
-
maglew
aktív tag
Sziasztok!
Samsung tévémen szeretném fogni a digitális ingyenes műsorokat.
Többen mondták hogy dugjak be egy sima drótot az antenna csatlakozóba és be kéne jöjjön vele a földfelszíni digitális. Bedugtam egy darab rézdrótot (műanyag burkolatút) kb 4 méter és nem történt semmi nem talált digitális jelet.Van egy négyzetes antenna amit a HIFI használ az vajon jó rá - csak annak más a csatlakozója?
Vagy milyen beltéri digitális antennát kéne vennem, ha sehogy sem működik? vagy nincs a beltéren digitális jel?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55UR78003LK Smart Led Tv 140 cm, 4K HDR, webOS 23 ThinQ AI Garanciàlis/
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged